Kort før påskehelgen kom det en melding gjennom ulike mediekanaler som overrasket musikkverdenen. Superstjernen Adele er singel igjen! Den 30 år gamle, verdensberømte og veldig populære britiske sangerinnen har delt med sin 45 år gamle ektemann Simon Konecki. Ifølge BBC ønsker begge nå å gå hver til sitt. Ifølge andre medieoppslag har sangerens ledelse bekreftet separasjonen. Talsmann for sangeren Benny Tarantini og Carl Fysh har kommet med en offisiell uttalelse: «Adele og hennes partner har skilt seg. Men de vil fortsette å oppdra kjærlig sin sønn sammen ”. I tillegg ba begge eks-partnerne om at deres personvern ble respektert. De gjorde det veldig klart at det ikke ville komme flere uttalelser eller kommentarer.

Adele slo opp med mannen sin og er singel igjen!

Adele, den britiske suksessangeren, skiller seg fra ektemannen Simon Konecki

  • Et tilbakeblikk på Adeles vellykkede musikkarriere.

Stjernesanger holder seg dyktig utenfor media. Vi vet mye mer om hennes musikkarriere enn om hennes private liv. Hennes fulle navn er Adele Laurie Blue Adkins, og hun vokste opp i Tottenham, Nord -London. Fra en tidlig alder var hun fascinert av å synge stemmer.

Favorittene hennes var Space Girls, og i en alder av fire ville hun synge som det berømte jentebandet. Adele har nå gjort sin barndomsdrøm til virkelighet.

I løpet av de siste 10 årene har sangeren gjort en misunnelsesverdig musikalsk karriere.

Adele suksessrik britisk sanger misunnelsesverdig musikkarriere

 Adele har vunnet 15 Grammys.

Adele britiske suksessangerinnen vant 15 Grammys

I dag er den mektige britiske sangeren en av de mest suksessrike sangerne på 2000 -tallet. I løpet av de siste 10 årene vant hun 15 Grammys og ble nominert totalt 18 ganger til denne høymusikkprisen. Adele har solgt over 100 millioner plater til dags dato og skal ha tjent rundt 167 millioner euro i karrieren. Adeles mest populære hits inkluderer “Hei” og “Noen som deg” (mer enn en milliard visninger på Youtube!). Popsangeren ble tildelt en Oscar i 2013 for tittelen James Bond. Briten jobber for tiden med sitt fjerde studioalbum, som slippes i desember.

I den vedlagte videoen kan du igjen beundre stemmen hennes og hennes musikalske talent.

  • Adeles privatliv er tabu for media.

Den suksessrike sangeren vet hvordan han skal holde private ting private som kjendis. I 2017 bekreftet Adele først at hun var gift med Simon Konecki. Den amerikanske gründeren og medstifter av Life Water leder veldedighetsprosjektet “Drop 4 Drop” og ønsker å forbedre vannkvaliteten i fattige land. I 2016 giftet Adele seg i hemmelighet med den tidligere investeringsbankmannen og filantropen. Men de var et par siden høsten 2011. Høsten 2012 ble sønnen Angelo født. Det er imidlertid fortsatt uklart hvor de møttes. Ryktene gikk bare om at Ed Sheeran introduserte de to. Sangeren var uenig i dette.

 Den suksessrike britiske sangerinnen og den amerikanske entreprenøren var et par i åtte år.

Adele britiske suksessanger Simon Konecki et par i 8 år

De virket lykkelige sammen.

Adele, britisk suksessanger, fornøyd med Simon Konecki

Det er også ukjent når akkurat Adele og Simon giftet seg. I sin emosjonelle aksept tale på Grammy Awards 2017 bekreftet hun at hun ikke er singel. På den tiden sa sangeren i tårer: “Lederen min, mannen min og sønnen min – du er den eneste grunnen til at jeg gjør alt dette”. Tilsynelatende har imidlertid mye endret seg i privatlivet hennes i mellomtiden, slik at Adele nå skiller seg fra mannen sin.

 Dette bildet tilhører historien.

Adele suksessrik britisk sanger Happy with Simon Konecki 2017 Grammy Awards

Hvordan det vil fortsette for sangeren er vanskelig å si. Hun og Simon Konecki ønsker å fortsette kjærlig å ta seg av oppdragelsen til sønnen Angelo. Frem til nå bodde paret i et hus i East Grinstead sør i Englands West Sussex -fylke. Etter bruddet vil Adele flytte til USA, hvor hun har en eiendom i Beverly Hills. Simon Konecki blir sannsynligvis i Europa siden han ikke vil forlate England. Det vil bli klart i løpet av de neste månedene om begge eks-partnerne fører en rosekrig.

 Adele og Simon Konecki vil nå gå hver til sitt.

Adels britiske suksessanger Simon Konecki går nå hver til sitt