Nesten alle kjenner familien som lever et luksusliv hver dag og som filmer det av og til. Ja, det handler om Geissens eller den fryktelig glamorøse familien. Men i denne artikkelen rapporterer vi ikke om Carmen eller Robert, men om deres små døtre Schania og Davina. De små jentene har lagt ut bilder på Instagram en viss tid, noe som har skapt stor interesse. I de neste avsnittene vil du finne ut hvorfor de små døtrene til Robert og Carmen Geiss blir diskutert igjen og igjen!

Den fryktelig glamorøse familien skaper mye interesse igjen

geissens datter davina schanaia

Et drømmeliv for hver 14 år gamle tenåring!

De små jentene har hatt interessante innlegg om hverdagen i nesten to år, og flere og flere følger disse øyeblikksbildene. Døtrene til Robert og Carmen Geiss har til hensikt å dele sitt eget luksusliv med publikum og nyter stadig større popularitet.

De dyre bilene og de mange yachter og helikoptre er en del av hverdagen til Schania og Davina. Interessen er veldig høy fordi vanlige 14-åringer bare kan drømme om det. Instagram -kontoen har mange liker og kommentarer.

Schania og Davina elsker luksuslivet

the-geissens-shania-davina døtre

Det er luksus!

Grunnen til dette er de vanlige innleggene, som forårsaker mange diskusjoner på sosiale nettverk. De små Geissens satte luksus som topp prioritet og har bare fokusert på innhold som bare presenterer de dyreste aktivitetene. Dette er antallet førsteklasses flyreiser og vanlige måltider i VIP -restauranter. Det er interessant at Davina allerede eier to biler. Ja, som 15 -åring er datteren til Robert glad for å ha sine egne vogner som er godkjent for unge 16 år og eldre.

Bilene var spesielt laget for unge mennesker i alderen 16 og over

geissens datter luksusbolig

Bilder med Lamborghinis er en del av Davinas hverdag

Geissens datter d

Du legger jevnlig ut bilder i private fly og liker mange liker og kommentarer

geissens datter luksuslevende privatfly  geissens datter yachter geissens datter luksusliv privat jet heli yacht mercedes monaco geissens datter luksusliv privat jet heli yacht geissens datter luksusliv privat jet heli