Hver juli kommer de beste tennisproffsene sammen i den britiske hovedstaden for å spille på en av de 16 gressbanene i det velstående Wimbledon -distriktet. Wimbledon er faktisk årets tredje Grand Slam -turnering og den eneste som spilles på gressbaner. Mens banen på Wimbledon blir servert og følelsesnivået øker for minuttet, er det også veldig interessant på tilskuerplassene. Spesielt i den såkalte Royal Box på Wimbledon. Kongelige, stjerner og stjerne fra film- og musikkverdenen, så vel som kjente idrettsutøvere og velstående forretningsfolk kommer hit for å se og bli sett på de beste tennisspillerne i verden. Vi vil med en gang vise deg hvem som var der på årets Wimbledon 2019 -turnering.

Den mest prestisjefylte tennisturneringen i verden har foregått her siden 1877.

Wimbledon 2019, den eldste slamtennisturneringen i verden siden 1877

 Som hvert år var Kate Middleton også på Wimbledon 2019.

Wimbledon 2019 Kate Middleton deltar i tennisturneringen ettersom hvert år er i godt humør

  • Hvorfor er Wimbledon -mesterskapet samlingspunktet for kongelige og stjerner?

Wimbledon Championships er den eldste og mest prestisjefylte tennisturneringen i verden. Det ser tilbake på en gammel historie, da den første turneringen fant sted her i juli 1877. Tradisjonen er som kjent høyt verdsatt i England. Wimbledon spilles i løpet av to uker, i år begynte turneringen 1. juli og endte i går kveld med en spektakulær herrefinale mellom de to gigantene tennis Roger Federer og Novak Djokovic. Det var et historisk, rekordlangt tennisspill, der både tennisproffene ga og viste sitt beste. Dagen før fant kvinnefinalen sted. Den unge rumeneren Simona Halep beseiret sin amerikanske motstander Serena Williams på bare 56 minutter.

Serena Williams burde nøye seg med andreplassen i Wimbledon 2019.

Wimbledon 2019 Serena Williams mistet andreplassen i finalen mot Simona Halep

For å nevne noen interessante fakta fra turneringshistorien, ønsker vi å markere at Martina Navratilova er den absolutte rekordvinneren i Wimbledon. Mellom 1978 og 1990 seiret hun ni ganger som individuell vinner. Roger Federer er tidenes mest suksessrike tennisspiller. Han vant det etterlengtede trofeet åtte ganger på Wimbledon. Dessverre tapte han i går i finalen mot Djokovic. Steffi Graf har vunnet Wimbledon syv ganger og Boris Becker har vunnet finalen i denne anerkjente tennisturneringen tre ganger.

Roger Federer begeistret publikum på Wimbledon 2019 med sitt intelligente spill.

Wimbledon 2019 Roger Federers mest intelligente tennisspiller gleder publikum

Med tennis på et så høyt nivå, er det ikke rart at kongelige og stjerner også viser stor interesse for Wimbledon. Du bruker de to turneringsukene til å se tennisspill på høyeste nivå. Men det er ikke den eneste grunnen til at du kommer til Wimbledon. Dette er møtepunktet for kongelige og stjerner, der de møter gamle venner, chatter om uviktige ting eller demonstrerer sin personlige stil offentlig. Det er mange grunner til å besøke den eldste tennisturneringen i verden, men en ting er sikkert: Her kan du se og bli sett!

 Royal Box på Wimbledon 2019

Wimbledon 2019 Royal Box Star og Asterisk deltar i den eldste tennisturneringen

  • Royals and Stars på Wimbledon 2019

Den britiske kongefamilien var veldig godt representert på Wimbledon 2019. Hertuginne Camila var der, men ønsket ikke å tiltrekke seg oppmerksomhet. Utseendet til andre kongelige var mer interessant. For eksempel viste Meghan Markle varme følelser for Kate Middleton, og de ser ut til å ha det bra for tiden. Kanskje “iskrigen” mellom de to kongelige allerede er en saga blott, eller i det minste har den blitt utsatt. I hennes selskap var Kates søster, den vakre og veldig elegante Pipa Middleton. Moren hennes, Carole Middleton, ble også oppdaget i Royal Box på noen av spillene. Prins Albert av Monaco var der også, men denne gangen uten sin vakre kone. Prins William så ivrig på herrenes finale ved siden av kona Kate, som deretter personlig presenterte pokalene for de to spillerne.

Kate Middleton chatter med unge tennisspillere på Wimbledon 2019.

Wimbledon 2019 Kate Middleton i samtale med unge tennisspillere

Stjerner fra mote- og filmverdenen var også på Wimbledon 2019. Sienna Miller kom på syvende dag i turneringen og demonstrerte antrekkene og godt humør. Også i Royal Box var Tess Daly og Vernon Kay, og de konstante smilene i ansiktet deres var flotte å se. Den berømte fotballspilleren David Beckham fulgte moren sin til Wimbledon 2019, og de syntes begge hadde det veldig bra sammen..

Kort sagt, som alltid i år, var Wimbledon -mesterskapet en spennende og sjelfull turnering, hvor publikum koste seg og beundret spillet til de beste tennisproffene.

 Deres hyggelige oppførsel mot hverandre overrasket alle på Wimbledon 2019.

Wimbledon 2019 Kate Middleton Meghan Markle fint forhold til hverandre

Wimbledon 2019 Kate Middleton Meghan Markle kommer godt overens

Det ser ut til at Kate Middleton og Meghan Markle kommer godt overens.

Wimbledon 2019 Kate Middleton Meghan Markle godt forhold til hverandre

Andy Murray og Serena Williams spilte mixed double sammen.

Wimbledon 2019 Andy Murray Serena Williams spiller mixed double sammen

Tess Daly og ektemannen Vernon Kay hadde det bra på Wimbledon 2019.

Wimbledon 2019 Tess Daly -ektemannen Vernon Kay ler og koser seg i Royal Box