Bare noen dager etter at Mariah Carey avsluttet rettssaker med sin tidligere leder for seksuell trakassering, må verdens mest solgte sanger, med over 200 millioner solgte plater, bringe en ansatt for retten igjen. Onsdag 16. januar saksøkte Carey sin tidligere sjefassistent Lianna Shakhnazarian, bedre kjent som Lianna Azarian. Søksmålet? Manglende overholdelse av taushetsplikt, uaktsomhet og tyveri. Mariah anklaget henne videre for å filme smakfulle og intime videoer av henne som en del av et utpressingsforsøk. Mariah Carey krever nå minst 3 millioner dollar i erstatning fra Lianna Azarian og en arrestordre på assistenten.

Carey og Lianna Azarian på MC Records Launch Party, 1. mai 2017

mariah Carey og Lianna Azarian på MC Records Launch Party, 1. mai 2017

Mariah Carey virker uheldig med sine assistenter

Rettsdokumenter indikerer at Carey opprinnelig betalte Azarian, en tidligere klesbutikkassistent, en årslønn på $ 250 000. Det økte dem imidlertid til 327 000 dollar da Azarian ba om ekstra kompensasjon for å jobbe overtid.

På grunn av Careys karriere ble Azarian angivelig fortalt ved arbeidets start at timene hennes ville være “uregelmessige”. I den foreløpige uttalelsen heter det: “Azarian var begeistret for mulighetene for luksuriøse internasjonale reiser, fine dining, opptredener på Mariahs TV -program og spenningen ved å jobbe for og være i daglig kontakt med en internasjonalt kjent artist og en stor personlighet.”

Mariah Carey på St. Barth – Nikki Beach

Mariah Carey på barth nikki beach shiny dress

mariah carey feirer i St. Barth's

Til tross for kompensasjonen begynte Azarian snart å bruke Careys kredittkort for personlige kjøp til store rabatter. Etter hvert som nyheten om Mariahs søksmål spredte seg, skrev en annen tidligere ansatt til sangeren, Det er algots, på Twitter. “Lianna Azarian er bokstavelig talt søppel. Jeg hadde en stor misnøye med å jobbe med henne daglig da jeg var ansatt i Mariah. Alt hun gjorde var å stjele bak ryggen hennes fra Mariah, beskylde hushjelpene og andre hardtarbeidende arbeidere og misbruke dem på en rasistisk og nedverdigende måte. Hun måtte “bringe tilbake” klær som Mariah ikke ønsket til eksklusive butikker, men i stedet stuet dem i bilen hennes. Hun stjal smykker. Alle var redde for henne fordi hun er den typen som bokstavelig talt kan slå deg. “

Tilsynelatende er hovedassistenten skyld i mye mer enn utpressing

Mariah Carey tar sjefassistent til retten - utpressing med intim video lianna azarian

Påståtte videoer kan skape kaos

Lianna viste tilsynelatende vennene de intime videoene og fortalte at hvis Carey sparket henne, ville hun “selge videoene og kjøpe et hus.” Azarian truet med å legge ut videoene og annen sensitiv, privat informasjon med mindre Mariah overfører 8 000 000 dollar utpressingspenger!

Disse hemmelige videoene av Mariah Carey viser angivelig stjernesangeren som gjør “intime” og “personlige aktiviteter” som kan skade henne “personlig og profesjonelt”. Det er ikke kjent hva disse videoene representerer. Det er imidlertid klart at Carey ikke vil at de skal nå publikum.

Det nye albumet “FORSIKTIGHET“Er her, snart starter verdensturnéen til toppsangeren

Mariah Carey hotel cafe royal svart kjole og pelsjuleshow

Mariah Carey -tjenestemenn offentliggjorde en uttalelse der de sa at nyttår “ønsker Mariahs fortsatte innsats for å rydde opp søppelet fra livet hennes velkommen.” Den sier også: “Gitt at bevisene mot denne tidligere assistenten er omfattende og uheldig, forventer vi en seirende avgjørelse.”

Angelic Carey på julekonserten i København

Mariah Carey i København juleshow engelvinger