Renoveringen av boligen, der prins Harry og Meghan Markle skal bo permanent, forventes å koste mer enn 6 millioner euro. Markle, som for tiden er gravid, er opptatt med interiørdesign og design av sitt nye hjem. En viss Victoria ser ut til å være veldig aktiv, som også var til stede blant gjestene i bryllupet til Meghan og William i fjor. Først ble det antatt å være Victoria Beckham, men det viste seg å være noen andre.

Meghan og Harry vil gjøre det nye huset sitt koselig

Utsikt over huset meghan og harry

Interessante nyheter om designet

Meghan Markles favorittplakater skal bli en del av veggdekorasjonen i den dyre nye boligen. Dette avsløres av kilder som er spesielt nær kongefamilien. Det er også snakk om et mulig navn for designeren som skal gjøre husdesignet – Viki Charles, som er kjent som Soho -designeren.

Men ifølge andre kilder vil Meghan Markle alene ta de viktigste avgjørelsene om utformingen av boligen. Hun vil bare tillate hjelp fra nære bekjente og venner.

Meghan Markle ønsker å designe sitt nye hjem selv

interiørdesign ideer meghan og harry

Meghan Markle vil ha et koselig hjem

Tydeligvis ønsker Meghan Markle og prins Harry å gjøre sitt nye hjem så behagelig og koselig som mulig. Dette er absolutt ikke en lett oppgave i et så stort område og i et så luksuriøst bygg. Men Megan virker fast bestemt på å nå det målet. Ifølge noen kilder vil det være veldig mange Ting fra hennes gamle leilighet i Toronto til sitt nye hjem. I tillegg bør boligen være full av bilder av venner og familie!

Vi ønsker å håpe at Viktoria og Harrys nye hus snart er klart. Fordi allerede i april måned venter begge sin første baby!

Meghan vil ta mange ting fra hjemmet sitt i Toronto

meghan og harry etablering

Meghan og Harry vil bli enda lykkeligere i sitt nye hjem

meghan og harry løper sammen

Til tross for størrelsen, ønsker Meghan å gjøre huset koselig

meghan og harry nye hjem

Meghan og Harrys barn vil mest sannsynlig vokse i sitt nye hjem

gravid meghan og harry