Noen ganger kommer de gode nyhetene raskt etter hverandre. Bare to eller tre dager etter den offisielle kunngjøringen av Miranda Kerr om at hun venter sin tredje baby i år, er det fortsatt gode nyheter, denne gangen fra familien til den største amerikanske svømmestjernen Michael Phelps (33). Eks-utøveren blir også far for tredje gang i år. Hans vakre kone, eksmodellen Nicole Johnson (33) er gravid igjen! Baby nummer tre for Phelps -familien er på vei! De mange fansen av den store svømmeren er glade og venter spent på flere gode nyheter!

Michael Phelps og hans Nicole er overlykkelige!

Michael Phelps og Nicole Johnson venter sin tredje baby

Baby nummer tre er på vei!

Michael Phelps Nicole Johnsons tredje baby er på vei

  • Michael Phelps er den absolutte superstjernen i svømming!

Det er vanskelig for oss å kort presentere svømmeren Michael Phelps, fordi han har vunnet 26 olympiske medaljer i løpet av sin sportskarriere, 22 av dem gull. Dette er en toppytelse som ingen andre idrettsutøvere i historien til de moderne olympiske leker kunne matche. I en alder av 15 begynte han sin første deltakelse i de olympiske leker i Sydney 2000, og i løpet av de følgende 12 årene var han tilstede i alle olympiader. Enda mer så skrev han historien til de olympiske leker i svømming og satte mange rekorder. Superlativene er ikke nok her for å beskrive hans topprestasjoner. Bak hans absolutte rekorder i svømming ligger endeløse timer med trening i svømmebassenget, jerndisiplin og en balansert Kostholdsplan. Ja, suksess i sport kommer alltid til en høy pris!

Hvis du vil bli en mester, øver du tidlig!

Michael Phelps første sønn Boomer Robert i bassenget

 Familien tilbringer mange timer i og rundt bassenget.

Michael Phelps Nicole Johnson og sønnen ved bassenget

 Svømming er hele familiens favorittsport!

Michael Phelps Nicole Johnson og sønnen hennes svømmer i bassenget

 De sitter i publikum når de spiller amerikansk fotball eller basketball.

Michael Phelps kona Nicole og begge sønnene i publikummet på sportsarrangementet

  • Michael Phelps privat

For mange år siden kjørte svømmestjernen Michael Phelps raskt gjennom olympiske bassenger rundt om i verden. Nå går familieplanleggingen fremover i samme raske tempo. Han giftet seg med modellen Nicole Johnson i 2016, mindre enn en måned etter at han fødte sitt første barn, Boomer Robert. To år senere ble Beckett Richard, familiens andre sønn, født. Nicole er en tidligere frøken California USA og vet nøyaktig hvordan hun skal beholde sin perfekte figur selv etter hver fødsel. Trening, svømming, jogging og sunt kosthold er også en del av den daglige timeplanen. Av kjærlighet til Michael Phelps og barna har eksmodellen bestemt seg for å ha et tredje svangerskap.

Hun la ut følgende på Instagram: “Oops, vi gjorde det igjen!”, Som er basert på en berømt sang av Britney Spears. Men også en klar beskjed om at den tredje babyen i familien allerede er på vei! Begge de små foreldrene har alltid drømt om å ha en stor familie. Nå kan ønsket ditt bli en realitet!

Gratulerer Michael Phelps og Nicole Johnson! Vi fortsetter å forvente gode nyheter fra familien!

 Vi er veldig fornøyd med Michael Phelps og hans vakre kone Nicole!

Michael Phelps Nicole Johnson er offisielt hennes tredje baby er på vei

Begge blir foreldre for tredje gang i år!

Michael Phelps Nicole Johnson er foreldre for tredje gang

Gratulerer!

Michael Phelps Nicole Johnson