Miley Cyrus blir for tiden skilt, og dette betyr åpenbart at hun skal komme tilbake til friheten. Offisielt pågår skilsmisseprosessen fremdeles. Men hun har allerede kunngjort overalt at hun venter utålmodig på at det skal ta slutt. Hun har også vist med sine handlinger at hun ser frem til sitt nye liv etter å ha sluttet med Liam Hemsworth. De siste dagene har hun vist en ny tatovering på sosiale nettverk. Dette ble gjort av kunstneren Daniel Winter, og han var den første som offentliggjorde arbeidet sitt.

Et annet perfekt utseende par ble skilt etter kort tid

skilsmisse miley cyrus kjendisnyheter

Hvor ble Miley Cyrus først sett med tatoveringen sin??

Sist lørdag ble sangeren fra den ikoniske sangen “Party in the USA” første gang sett med tatoveringen hennes. Det var ikke spesielt merkbart, men i det minste ganske synlig på hånden hennes. Ordet “Frihet”, i oversettelse – frihet ble skrevet der.

Dette ordet er sannsynligvis Miley Cyros ‘motto i år, fordi det også var hovedtemaet for det nåværende sporet “Mors datter”.

“Freedom” er Miley Cyrus ‘nåværende motto

Miley Cyrus på stedet

Detaljene kommunisert om disse og andre tatoveringer

Tatovøren Daniel Winter hadde også delt flere detaljer om Miley Cyrus ‘tatovering. Dette ble laget med bare en nål og er et annet av de mange verkene som sangeren har på armen. Noen av dem er dedikert til Yoko Ono og John Lennon. Miley Cyrus har en tatovering som leser “Proud of U, Yoko”.

Kaitlynn Carter og Miley Cyrus hadde en affære den sommeren

Miley Cyrus, kjæresten hennes

For separasjon

Liam Hemsworth og Miley Cyrus ‘ekteskap varte bare 7 måneder. Rett etterpå har hun et forhold til Kaitlynn Carter, en stjerne “The Hills: New Beginnings”. Men deres affære endte like raskt, i september. Etter det begynte hun å date den australske musikeren Cody Simpson hold sannheten. Dramaet mellom Liam Hemsworth og Miley Cyrus kan til og med følges på Instagram. De to følger hverandre der.

Brudd og skilsmisser er vanlig blant kjendiser. Du kan knapt bli overrasket over et slikt drama. Men det er hyggelig når i det minste interessante kreative verk i form av tatoveringer og sanger er laget av det. I slike tilfeller kan vi se på det personlige dramaet som en slags inspirasjon, og det gjør det litt mer meningsfylt, tror du ikke?

Etter Kaitlynn Carter datet Miley Cyrus med Cody Simpson

Miley Cyrus coby selfie

Her er Miley Cyrus og tatovør David Winter

ny tatovering instagram Miley Cyrus