Gode ​​nyheter så vel som spekulasjoner og rykter går raskt rundt! Spesielt når disse er knyttet til det private livet til stjernene og de kongelige. Forrige helg, 30. mars, forårsaket for eksempel Miranda Kerr, den australske modellen og eks-Victoria’s Secret Girl en sensasjon på Gruner + Jahr SPA Awards i Baden-Baden. Hun var kledd i en lys rosa kjole som passet perfekt til henne og fremhevet kurvene i kroppen hennes. Du kunne ikke gjette det slik – Miranda Kerr strålte av lykke og iscenesatte hennes fortsatt lille, men tydelig formede babyhump. Dagen før kunngjorde talspersonalet ditt for pressen at “Miranda, Evan, Flynn og Hart gleder seg til det nye familiemedlemmet”. Dette blir Miranda Kerr og ektemannen Evan Spiegel sin andre baby sammen. De gode nyhetene kommer faktisk bare 10 måneder etter fødselen av sønnen Hart i mai 2018. Gratulerer, Miranda Kerr!

 Familielykke er skrevet på ansiktene til Miranda Kerr og ektemannen Evan Spiegel.

Miranda Kerrs ektemann Evan Spiegel Family Happiness Forventer ny familie

 Begge liker å reise sammen …

Miranda Kerr Evan Spiegel Recreation elsker å reise sammen

 … og ha det alltid gøy.

Miranda Kerr Evan Spiegel Morsom fritid Liker å reise sammen

  • Miranda Kerr og Evan Spiegel går godt sammen

Modellen fant sin personlige lykke med og med “Snapchat” -grunnleggeren Evan Spiegel. I følge “Forbes” er han for tiden rundt 4 milliarder dollar, men veldig høflig og forståelsesfull som ektemann og far. Miranda Kerr (35) og Evan Spiegel (28) forlovet seg i 2016 og giftet seg et år senere våren 2017. De hadde et fantastisk bryllup i Los Angeles, som de feiret med mange venner og andre stjerner. Det er velkjent at Miranda tidligere var gift med Hollywood -stjernen Orlando Bloom. Akkurat som hans nåværende forlovede Katy Perrys første ekteskap, var ekteskapet deres bare kort tid. I 2013 ble de skilt etter tre års familieliv.

Nå er Miranda Kerr tilbake på sky ni …

Miranda Kerr var veldig fornøyd med Evan Spiegel

Miranda Kerr i Babyglück med Evan Spiegel tredje barn på vei

 … og flyter nok en gang i babylykke!

Miranda Kerr i babylykke med Evan Spiegel

  • Miranda Kerr elsker å være mor

Ex-Victoria’s Secret-modellen har personlig offentliggjort nyheten om det nye tilskuddet til familien. Det kom litt av en overraskelse for hennes mange fans, fordi familiens lykke med teknologimilliardæren ble kronet i mai 2018 med fødselen av deres første sønn, Hart. Miranda Kerr har en sønn fra sitt første ekteskap med Orlando Bloom. Flynn er nå 8 år gammel. Begge barna kommer veldig godt overens og gleder seg allerede til en lillebror eller søster. Det gjør også foreldrene overlykkelige, men de har ikke avslørt ytterligere detaljer om det forventede avkommet. Kommentaren hennes er kort, men veldig emosjonell: “Ord kan ikke beskrive hvor lykkelige vi er, vi skal ønske vår nye baby velkommen til verden”. Men det er fortsatt tid til fødselen, og vi må alle være tålmodige. Imidlertid venter vi spent på nye babynyheter fra Miranda Kerr!

 Baby nummer tre er allerede på vei!

Miranda Kerr i Babyglück med Evan Spiegels tredje barn på vei offisielt utseende

Miranda Kerr med Evan Spiegel fornøyd offisielt utseende

Miranda Kerr med Evan Spiege

 Modellen ser alltid i beste form og perfekt stylet.

Miranda Kerr -modell i beste form, alltid perfekt stylet

 På offisielle arrangementer …

Miranda Kerr -modell i beste form, alltid perfekt stylet på offisielle arrangementer

…. men også på fritiden med Evan Spiegel.

Miranda Kerr Model i toppform på fritiden med Evan Spiegel