Victoria Beckham er en av de fremtredende stjernene som ofte skaper overskrifter med sitt fasjonable utseende. Ekssangeren, som nylig fylte 45 år, ble sett i New York City onsdag iført et antrekk med blomstertrykk som umiddelbart fanget øyet. Vi synes det er veldig vellykket og moderne, og vi vil ikke bare vise det! Vi bruker også dette antrekket som en anledning til å visualisere noen av motetrendene i denne sesongen.

Utformingen av en lignende topp

Victoria Beckham i dressen

Antrekket til Victoria Beckham

Victoria Beckhams antrekk inneholdt flere lag. Det var en damedress, bestående av to deler, den øvre delen var noe mellom en jakke og en lengre sommerjakke. Victoria valgte et subtilt snitt som understreker figuren. Under hadde hun en tettsittende topp i naken.

Dette balanserer de fargerike, moderne mønstrene og ser spesielt provoserende og sexy ut på samme tid. Denne kombinasjonen er fullt i stil med Victoria – forførende, men med en hyllest til moderne trender.

Et elegant og samtidig veldig trendy design

flott idé for Victoria Beckham

Mønstrene og fargene

I fjor la vi merke til at temaet “skog” og tilhørende naturlige mønstre dominerer vår- og sommermote. På den ene siden tok designere inspirasjon fra de vanlige nyanser av dette temaet. I tillegg er dette en strategi for å gjeninnføre plantemønstrene som oppleves som positive om og om igjen. Vi ser nøyaktig disse to trendene i antrekket til Victoria Beckham. Den meget lille dimensjonerte utformingen av blomstermønstre gir det hele en mystisk, stilig og abstrakt-moderne karakter.

Hele antrekket som Victoria ble sett i New York City

Victoria Beckham mønstrede ideer

Victoria Beckham kombinerte kjolen sin med denne flotte vesken

veske og en flott kjole

Victoria har også vist seg i flotte mønsterantrekk tidligere

Victoria Beckham stripe blå drakt

Alle Beckhams har god stil

Victoria Beckham og Beckhams