For noen dager siden, 10. juni, ble Tony Awards delt ut for 73. gang. Det fulle navnet på prisen er Antoinette Perry Award for Excellence in Broadway Theatre. Det gis utmerkelser for produksjoner og forestillinger på Broadway og deles også ut til et regionalt teater. Tony Awards er også en av årets viktigste kjendisarrangementer. Som alltid på slike arrangementer er det en uoffisiell konkurranse mellom stjernene om hvem som viser det beste antrekket.

Aaron Tveit – original og klassisk på samme tid

Aaron Tveit kjendisnyheter

De mest utvalgte merkene på Tony Awards

Vi insisterer ikke nødvendigvis på å bedømme antrekkene til de forskjellige stjernene. Vi vil heller fokusere på hvilke nye motetrender som kan sees der. En ting kan sies og det er at de er veldig varierte og at man står ved de forskjellige motemerker at de mer eller mindre følger de samme tendensene.

Kanskje du vil sjekke ut hvilke merker kjendisene valgte? Vi har også behandlet dette emnet og presenterer gjerne resultatene for deg. Etter vår mening var de beste antrekkene av merkene Brandon Maxwell, Gucci, Haider Ackermann, Alexander McQueen, Miu Miu, Oscar de la Renta, Celestino Couture, Joe Tippett, Dolce & Gabbana, Chris Gelinas, Prada, J. Mendel, Givenchy couture, Burberry, Christian Dior. Når det gjelder smykker, ønsker vi å rette oppmerksomheten mot spesielt to merker: Colette, som ble brukt av Ruth Wilson, og Cartier, som Sienna Miller dukket opp med.

Billy Porter – modig menntrekk

billy porter motetrender

Prinsessekjoler for kvinner fortsetter å være populære

Rene kvinnekjoler laget av dyre blonder og brede skjørt er fortsatt populære i år. Vi har allerede opplevd dette andre steder, for eksempel på Meta Gala 2019, som vi nettopp har skrevet om. Dette er klassiske modeller som forvandles til moderne klesplagg gjennom en original bruk av geometri. De fremstår ofte som ultramoderne eller i det minste veldig aktuelle, samtidig som de beholder sin prinsesselignende karakter. De forskjellige ornamenter er spesielt viktige for å oppnå denne typen geometri. De står på grensen til de store dimensjonene – veldig iøynefallende og likevel subtile nok til at det generelle utseendet forblir mildt og delikat.

Danai Gurira – hvite kjoler er også populære utenfor bryllup

Danai Gurira hvit kjole

Lagdelte kjoler laget av myke stoffer er en variant av denne moderne feminine trenden. Joanne Tucker, for eksempel, hadde på seg en fra merkevaren Khaite. Vi så også kjoler med brede skjørt og veldig store mønstre, slik som denne fra Catherine Martin. Forresten, de hvite kjolene blir stadig mer brukt utenfor bryllup!

Joanne Tucker i et fantastisk og rent antrekk

Joanne Tucker fremtredende ideer

Trender for menn – de to motsetningene

Vi har sett to trender blant menn som virkelig kan beskrives som motsetninger. Noen av schoo -spillerne har vist seg frem i absolutt klassiske antrekk. Den moderne tolkningen av de klassiske draktene besto bare i vekslingen mellom originale og tradisjonelle mønstre, samt bruk av ultramoderne varianter av de klassiske nyanser. Så det virket som en moderne tilpasning av de ellers veldig tradisjonelle kleskodene. Disse antrekkene går selvfølgelig fantastisk med de spesielt feminine kjolene vi allerede har snakket om.

Karen Olivio er i et flott antrekk på Tony Awards, som inkluderer mønstre i toppen

Karen Olivio kjendiser ideer mote

Samtidig opplevde vi absolutt ekstravaganse med mennene, som noen skuespillere uttrykte sin feminine side med. Når vi snakker om ekstravagnaz, kan vi si at den første trenden er spesielt vanlig med Givenchy og Martin Rose merker akkurat nå. Med de ekstravagante utseende antrekkene, var det merkbart at den røde skyggen noen ganger brukes mye i kombinasjon med rosa og lilla.

Det var ekstravagante antrekk i rosa for mennene. Her – Jordan Roth

nyheter fra kjendiser Jordan Roth

Slående mønstre og former

Vi skrev kort om dette aspektet av motetrendene under Tony Awards i linjene ovenfor. Men det fortjener absolutt mer spesiell oppmerksomhet. I utgangspunktet har vi mye variasjon i mønstrene, men det som er mest slående er en type tolkning av disse: Vi opplever overdimensjonerte blomstermønstre med moderne farger overalt. Imidlertid er de samtidig preget av en litt abstrakt og geometrisk karakter. Noen ganger vises de i blondestoffene til kvinnekjoler som denne av Sienna Miller. I andre ser disse mønstrene ut som store, fargerike ornamenter, for eksempel i Catherine Martins antrekk eller Brandon Uranowitzs herredrakt.

På bildet: Gideon Glick

Kjendisnyhetsideer Gideon Glick

Trenderende tendenser

Det ser ut til at mange av kjendisene ønsker å bygge “broer” mellom nåværende og fremtidige trender. Motetrendene som har blitt presentert der, er delvis noe vi vil se på gata blant de vanlige forbrukerne i det kommende året. Vi så feminine kjoler med futuristiske elementer i resort -samlingene fra Camilla og Marc, for eksempel. Ekstravaganse er derimot en veldig bærekraftig trend, spesielt når det gjelder de feminine aspektene ved klær. Ta en titt på bildene av nåværende antrekk og velg favorittene dine!

En prinsessekjole av Celia Keenan-Bolger som har blitt modernisert gjennom futuristisk geometri

Kjendisnyheter Celia Keenan-Bolger

På bildet her: Taylor Mac

Kjendisnyheter Taylor Mac

Cynthia Erivo i en hvit kjole med gule aksenter

Kjendisideer Cynthia Erivo

Blomstermønstre er aktuelle!

Kjendiser Baz Lurman Catherine Martin

Moderne håndtering av mønstre i antrekket til Brandon Uranowitz

kjendiser ideer Brandon Uranowitz

Silver og Schwary i drakten av Ryan Murchy

Kjendiser er Ryan Murchy

Nok en kjole å ha på i bryllupet 

Rachel Brosnahan

Robin Deardon

Ruth Wilson flotte kjendisideer

Eksempel på klassiske antrekk, som er preget av geometriske mønstre

Sara Bareilles Kjendiser

Siena Miller

flotte appeller fantastiske kjendiser