I en verden av de rike og vakre skjer det ofte at du møtes tilfeldig, blir forelsket ved første blikk og deretter logisk kommer det glamorøse engasjementet. Det er bare ett skritt igjen til bryllupet, som man tør å ta modig. Dette kan høres ut som et moderne eventyr for mange, men historier som “Tusen og en natt” eksisterer fortsatt i dag, heldigvis har de fleste en lykkelig slutt! Forhåpentligvis vil det også skje med Orlando Bloom og Katy Perry, for begge stjernene er for tiden på sky ni og vil si ja snart. Katy Perry snakket om det i Jimmy Kimmels amerikanske talkshow i forrige uke. Foran TV -verten fortalte hun interessante detaljer om eventyrforlovelsen 14. februar og indikerte at hun og Orlando Bloom ville ha et drømmende bryllup. Imidlertid er det fortsatt usikkert når og hvor denne spesielle feiringen vil finne sted.

Orlando Bloom og Katy Perry planlegger sakte bryllupet sitt.

Katy Perry Orlando Bloom planlegger drømmebryllupet sitt

  • Et tilbakeblikk på den begivenhetsrike kjærlighetshistorien til Orlando Bloom og Katy Perry

Kjærlighetshistorien til de to stjernene er virkelig veldig interessant fordi det er sterke følelser, samlivsbrudd og gjenforeninger i den. Dere møtte hverandre tilfeldig for tre år siden, i en burgerbutikk. For Katy Perry var det imidlertid kjærlighet ved første blikk.

“Roar” -tolkeren trodde ikke engang at hun ville finne “mannen for livet” på en morsom måte. Den 34 år gamle sangeren syntes det var morsomt for tre år siden at “Escape from the Caribbean” -stjernen tok burgeren fra tallerkenen hennes og ville bite i den. Denne hendelsen var et passende samtaleemne på Golden Globes etter showfest. Så den 42 år gamle skuespilleren og den populære sangeren møttes og ble forelsket.

Elskerne har også gått gjennom vanskelige tider.

Katy Perry Orlando Bloom -elskere gikk gjennom vanskelige tider

Det er godt å vite at “Dark Horse” -utøveren og “Unlocked” -stjernen har hatt ulykkelige ekteskap i den åpenbare fortiden. Fra 2010 til 2012 hadde Katy Perry et kort ekteskap med skuespilleren Russell Brand. For sin del var Orlando Bloom gift med modellen Miranda Kerr fra 2010 til 2013, men forholdet deres gikk i stykker. Selv om kjærlighetshistorien mellom Katy Perry og Orlando Bloom begynte veldig romantisk, har de også opplevd kriser de siste tre årene, skilt kort og funnet veien til hverandre igjen. Nå vil begge stjernene finne sitt nye familirede og være lykkelige med hverandre.

Katy Perry er kjent for sine romantiske hårklipp.

Katy Perry romantisk hårklipp forelsket i Orlando Bloom

  • Orlando Bloom, romantisk og kjærlig, ba om hånden hennes

Katy Perry og Orlando Bloom har vært forlovet siden forrige Valentinsdag. Kjærlighetsfesten startet for dem med en romantisk middag, men så kjørte de til et helikopter og oppe i luften spurte Orlando Bloom om hånden hennes. Han overrasket henne med en sjarmerende diamantring som fikk sangeren til å si “Ja”. Hun snakket åpent om det på Jimmy Kimmels talkshow. Det var veldig romantisk, men forlovelsen gikk ikke helt problemfritt, sa Perry. Det var små uhell, men de kunne definitivt ikke forstyrre det spesielle øyeblikket av forlovelsen.

 Forhåpentligvis vil Orlando Bloom og Katy Perry gå foran alteret snart.

Katy Perry Orlando Bloom bryllupsplaner i sikte

Det går for øyeblikket rykter i Hollywood om at Orlando Bloom allerede har flyttet inn hos sangeren. Han har allerede lagt sitt herskapshus på 9 millioner dollar til salgs, og forloverne bor nå sammen i Beverly Hills. Men du har det ikke travelt med å planlegge den vakreste dagen i livet ditt. Begge vil ta litt tid og forberede seg ordentlig til bryllupsfeiringen. Katy Perry sier at det blir en veldig stor fest fordi begge stjernene har mange venner som er viktige for dem begge. Du og dine mange fans venter på interessante og spennende nyheter om de to stjernene. Vi krysser også fingrene for dem og håper at de snart vil gå før bryllupsalderen!

Katy Perry og Orlando Bloom er gal forelsket i hverandre.

Katy Perry Orlando Bloom forelsket i å planlegge et drømmebryllup

De er det nye drømmeparet i Hollywood!

Katy Perry Orlando Bloom det nye drømmeparet i Hollywood