Den italienske filmdivaen Ornella Muti feiret 64 -årsdagen forrige helg. Hun er et ikon for italiensk film, men har også deltatt i internasjonale filmproduksjoner. Den kjente skuespilleren har allerede spilt i over 100 filmer og dermed vært med på å forme hele filmindustrien. I tillegg beviser filmstjernen Ornella Muti med sitt perfekte utseende at kvinner over 60 år ikke mister attraktiviteten. I anledning bursdagen hennes gir redaksjonen vår et glimt av hennes bemerkelsesverdige filmkarriere og løfter sløret for hennes private liv. I tillegg kan noen få bilder av skuespilleren også overbevise deg om hennes naturlige skjønnhet og feminine sjarm.

 Som 64 -åring ser Ornella Muti fremdeles attraktiv ut.

Ornella Muti 64 år gammelt skinnende utseende

 Med sitt ungdommelige utseende tiltrekker hun oppmerksomhet overalt.

Ornella Muti 64 år gammel uimotståelig skjønnhet

  • Ornella Muti og hennes vei til suksess på kino

Ornella Muti ble født 9. mars 1955 i Roma som Francesca Romana Rivelli. Hun vokste opp i familien til en journalist fra Napoli og en skulptør av tysk baltisk opprinnelse. Det var en kreativ stemning i familien. Lille Francesca Romana vokste opp som et begavet barn, elsket å huske poesi og tenkte på forskjellige roller hun skulle utføre foran foreldrene. Dessverre døde faren i en ulykke under ukjente omstendigheter da Ornella var 10 år gammel.

 Skuespilleren utstråler uimotståelig feminin sjarm.

Ornella Muti 64 år gammel utstråler feminin sjarm

Hun kom inn i filmindustrien ved en tilfeldighet. Hennes storesøster Claudia ønsket å bli skuespillerinne og søkte i 1970 om en rolle i Damiano Damianis film “La moglie più bella” (tysk tittel: “Law and Passion”). Den erfarne regissøren la merke til den unge skjønnheten Ornella Muti under castingen og ansatte henne umiddelbart til hovedrollen. Som et resultat ble hun først kjent da hun var 15 år gammel. Siden det skjebnesvangre møtet med regissøren Damiano Damiani begynte Ornella Mutis bratte filmkarriere. I årene etter kom invitasjonene til roller etter hverandre, og hun spilte hovedrollen i filmer av kjente regissører som Juan Luis Buñuel (“Eleonore”, 1975) og Marco Ferreri (“The last woman, original title” La dernière femme “, 1976). I 1984 jobbet hun med filmen “Eine Liebe von Swann (Un amour de Swann)” under ledelse av Volker Schlöndorff. Hun tok på seg både dramatiske og morsomme roller. Hun spilte også hovedrollen i komedier og TV -serier.

Ornella Muti jobbet også som modell.

Ornella Muti, 64 år, jobbet tidligere som modell

Ornella Muti har spilt med andre store filmstjerner som Alain Delon, Timothy Dalton og Adriano Celentano.

Ornella Muti 64 år gammel har laget over 100 filmer

  • Filmstjernen leter nå etter fred og ro i naturen

Ornella Muti har hatt to ekteskap og tre barn. Hennes eldre datter Naike Rivelli, (født 1974) fulgte i morens fotspor og jobber som modell og skuespiller. Ornella Muti har en sønn og en datter fra det andre ekteskapet. Hun har siden blitt bestemor og fokuserer for tiden på barna og barnebarna. Hun prøver å beskytte privatlivet hennes fra media. I et intervju avslørte hun sin største drøm. Hun vil ha et hus rett ved sjøen der hun kan komme seg i vannet så snart hun står opp. Forhåpentligvis vil denne drømmen gå i oppfyllelse snart. Vi ønsker den talentfulle skuespilleren i anledning hennes 64 -årsdag.

 Vakkert og vellykket!

Ornella Muti 64 år gammel vakker og vellykket

 Uansett alder kombinerer Ornella Muti feminin sjarm og sexappeal i sitt attraktive utseende.

Gratulerer med dagen, Ornella Muti!

Ornella Muti 64 år gammel, fremdeles vakker og populær

Ornella Muti 64 år gammel vakker og talentfull

Ornella Muti 64 år gammel vakker og sexy