I går kveld fant den 91. store filmprisutdelingen sted i Los Angeles, og gallaen skapte mange overraskelser. Kjente regissører, manusforfattere og skuespillere fra forskjellige land deltok og de nominerte blant dem håpet å få den etterlengtede prisen. Det var mye spenning blant deltakerne og publikum, og alle ventet utålmodig på ordene: “Og Oscar går til …” Konkurransen på Oscar -utdelingen i 2019 var veldig sterk. I henhold til forventninger og rykter burde den første tegneserie -tilpasningen “Black Panther” ha vunnet, men selv den beste fremmedspråklige filmen “Roma” ville ha den beste sjansen for den største filmprisen. Denne gangen gikk imidlertid den gyldne Oscar -statuetten til regissøren Peter Farrelly (62), og filmen hans “Green Book” ble belønnet som den beste filmen på Oscars 2019.

Regissøren Peter Farrelly vant Oscar for filmen “Green Book”.

Oscars beste film

  • Uendelige overraskelser på Oscar -utdelingen i 2019

Overraskelsene på gallakvelden til Oscars 2019 stoppet ikke der. Filmen “Green Book” overgikk syv konkurrenter og mottok den viktige filmprisen. På listen over nominerte filmer var “A Star is Born”, “Black Panther”, “Bohemian Rhapsody” og “BlacKkKlansman”.

Publikum hadde også store forventninger til filmene “The Favorite”, “Roma” og “Vice – The Second Man”, som har blitt diskutert mye siden nominasjonene.

“Green Book” er den beste filmen på Oscar -utdelingen i 2019.

Oscars 2019

Filmen “Bohemian Rhapsody” bringer oss tilbake til de beste årene i gruppen “Queen” og inspirerer med sanger av Freddie Mercury.

Oscar 2019 Freddie Mercury

I kategorien “Beste manus” ble det tildelt premier en gang for “Original Script” og deretter for “Adapted Script”. Juryen fant det originale manuset til filmen “Green Book”, de andre nominerte manusforfatterne sto tomhendte. Oscar -statuetten for “Adapted Script” gikk til Spike Lee (61) for filmen “BlacKkKlansman”. Hans aksept tale fikk langvarig applaus fra publikum.

 Rami Malek mottok sin første Oscar -pris, og han kunne nesten ikke tro det.

Oscar -utdelingen 2019 Rami Malek med prisen

  • Rami Malek og Olivia Colman jublet på Oscar -utdelingen i 2019

Det var også overraskelser på Oscar -utdelingen i 2019 for de beste ledende skuespillerne. Rami Malek mottok prisen for sin rolle som Freddie Mercury i “Bohemian Rhapsody”. Mange forventet å se Christian Bale (45) som vinneren i denne kategorien for sin rolle i filmen “Vice”, men han vant ikke denne gangen heller. Bradley Cooper (“A Star is Born”) og William Dafoe (“At Eternity’s Gate”) gikk også tomme hender på Oscar-utdelingen i 2019.

 Olivia Colman seiret i kvinnene.

Oscars 2019 Olivia Colman beste skuespillerinne

Situasjonen var den samme ved Oscar -utdelingen i 2019 for “Beste skuespillerinne”. Der seiret Olivia Colman med filmprisen. Hun ble hedret for sin rolle i The Favorite Intrigue and Insanity. Glenn Close dro hjem uten favoritt -Oscar -prisen. Men også Lady Gaga for rollen i “A Star is Born”, Melissa McCarthy for hovedrollen i “Can You Ever Forgive Me?” Og Yalitzy Aparicio for “Roma”.

Nå må hele filmverdenen vente et helt år på de neste Academy Awards og forberede seg på nye overraskelser i 2020. Vi faktisk også!

 Lady Gaga gjorde en veldig spesiell opptreden på Oscar -utdelingen i 2019.

Oscar 2019 Lady Gaga spesielt utseende

 “Og Oscar går til … Olivia Colman!

Oscars 2019 Olivia Colman med filmprisen