Verden er full av overraskelser, spesielt de som viser forretninger. I går, 18. mars, mottok de tyske mediekanalene helt uventet nyheten om ekteskapet mellom Thomas Gottschalk og kona Thea Gottschalk. Begge separert etter 42 års ekteskap sammen. Nå har det berømte paret trukket en grense, og de vil begge gå hver til sitt i fremtiden. Dette ble bekreftet av advokaten hennes Christian Schertz da hun ble bedt om et bilde. Det er uklart hva som egentlig førte til denne overraskende slutten av ekteskapet på Thomas Gottschalk. Imidlertid er det kjent at paret informerte sønnene om begge ektefellenes avgjørelse uker før separasjonen. “Gottschalk ber om å respektere privatlivet til familien sin og om å avstå fra ytterligere henvendelser,” sa advokaten i går.

Thomas Gottschalk har skilt seg fra kona Thea.

Thomas Gottschalk Thea Gottschalk Ehe-Aus etter 42 år sammen

  • Overraskende separasjon etter 42 år sammen

De overraskende nyhetene om ekteskapet til Gottschalks får oss til å se på deres tidligere familieliv. Thomas Gottschalk møtte Thea i 1972 på et medisinsk ball i München, og de giftet seg begge i 1976. Seks år senere ble sønnen Roman født.

I 1989 adopterte paret sønnen Tristan. Thomas Gottschalk har i mellomtiden blitt bestefar to ganger. Paret ønsket å skjerme privatlivet og sønnenes liv for media og all mas og mas og kjøpte en eiendom i Malibu på 1990 -tallet. Siden midten av 1990-tallet bodde familien vekselvis i California og Tyskland. Dessverre ble den dyre eiendommen i USA ødelagt av brann i fjor. Paret syntes det var vanskelig å takle. Thomas Gottschalk og Thea har fortsatt en leilighet i Berlin og en leilighet i New York. Men hvor begge skal fortsette å bo etter at separasjonen ennå ikke er bestemt.

Bare noen få uker før kjærlighetsbruddet, sa Thomas Gottschalk at Thea var den beste kvinnen for ham.

Gottschalk Thea Gottschalk Ehe-Aus etter 42 år sammen

 Thomas Gottschalk deler også Theas preferanse for en slående klesstil.

Thomas Gottschalk Thea Gottschalk delte en preferanse for slående antrekk

  • Thomas Gottschalk hadde mange oppturer og nedturer, men har aldri mistet sin sans for humor før nå

Thomas Gottschalk vokste opp i Bayern som sønn av advokaten Hans Gottschalk. Han studerte tysk og historie ved “Ludwig Maximilians University” i München, men ønsket aldri å bli lærer. Underholderkarrieren begynte i en tidlig alder, først som radioprogramleder, deretter på TV. Hans misjon “Sats på det …?” var det mest populære showet i Tyskland på mange år. Store navn fra showbransjen kom for å besøke ham, inkludert Micheal Jackson i april 2018. Med reklame for gullbjørnene (“Haribo gjør barn lykkelige!”), Ble Thomas Gottschalk enda mer populær blant store og små. Han var vertskap for en rekke talkshow og kveldsprogrammer og fikk alltid publikum til å le. Den berømte programlederen har formet fjernsynslandskapet med sin humor og er derfor vanskelig å forestille seg uten.

 Vår populære programleder på TV.

Thomas Gottschalk populær TV -programleder

Over tid har Thomas Gottschalk blitt overøst med forskjellige priser. For eksempel mottok han to ganger “Golden Camera”, to ganger “German TV Prize” og også to ganger “Romy Prize”. Han ble tildelt en “Grimme -pris” for sitt arbeid som underholder. Humoren og ordspillene gjorde ham så populær. Thea Gottschalk bidro absolutt mye til dette, ikke minst på grunn av hennes slående antrekk som ikke etterlater noen likegyldige.

 Thomas Gottschalk har mottatt en rekke TV -priser for sitt livsverk. Her med Bambi -prisen.

Thomas Gottschalk mange utmerkelser her Bambi Award

 På Bambi Awards i november 2018 med Sophia Loren og Udo Lindenberg.

Thomas Gottschalk på Bambi Awards 2018 med Sophia Loren og Udo Lindenberg