Det nye året har startet for Pamela Anderson med en ny etappe i kjærlighetslivet. Baywatch-stjernen giftet seg med den kjente Hollywood-produsenten Jon Peters. Nyheten ble spredt av Contactmusic informasjonsbyrå. Det var en av de mest omtalte nyhetene den siste uken! Her er detaljene om det.

Pamela Anderson – 52 og Jon Peters – 74

Pamela Anderson Jon Peters Kjendisbryllup

Bryllupsmottakelsen til Pamela Anderson og Jon Peters

De to har kjent hverandre i mer enn 30 år, men de giftet seg først nå. De giftet seg ved en hemmelig seremoni i Malibu. Blant gjestene ble mest oppmerksomhet trukket til Pamela Andersons sønner Brandon og Dylon. Det var spesielt interessant at Jon Peters ekskone – Christine Peters og døtrene Calais og Sky også var der.

Christine var Jon Peters andre kone og Pamela er hans tredje partner. En av de siste filmene som Jon Peters produserte var “A star is born”. Han ble tildelt en Oscar i 2019.

Jon Peters ville gifte seg med Pamela for 30 år siden

Pamela Anderson og Jon Peters sammen

Jon Peters ville gifte seg med Pamela Anderson for tre tiår siden

I et intervju før Hollywood Reporter produsenten snakket om sitt forhold til Pamela Anderson. Han tror hun har blitt undervurdert som skuespiller og har mye større potensial. Han har også kunngjort at han ønsket å gifte seg med henne for tre tiår siden. Det er vakre kvinner overalt, men Pamela er mye mer enn det. Det er også ordene til Jon Peters. Pamela Anderson, for tiden 52, har bekreftet nyheten om bryllupet. Også hun hevder at hun elsker sin nye mann ubetinget.

Jon og Pamela hevder de er betingelsesløst forelsket

Jon Peters - flott idé med Pamela Anderson

Pamela ville bli undervurdert som et talent i filmindustrien – ifølge Jon Peters

Pamela Anderson Nyheter fra kjendiser

Pam med sine to sønner – Brandon og Dylon

Pamela Anderson - flott bilde med familien

Bradley Cooper og Lady Gaga – to deltakere i filmen “A star is born”

Film Awards Pamela Anderson