Åpningen av Super Bowl 2020 er en av de mest etterlengtede forestillingene, ikke bare i USA! De spektakulære prestasjonene gjorde denne sportsbegivenheten til et av høydepunktene for tilskuere over hele verden. Det ble kunngjort for måneder siden at Shakira og Jennifer Lopez skulle opptre. Det alene var store nyheter, og vi rapporterte om det her! JLo og Shakira skuffet ikke noen. La oss oppsummere høydepunktene i forestillingene til de to latino -divaene!

Jennifer Lopez startet det nye året med en super het konsert

Utseende Super Bowl 2020

Hva valgte de to for forestillingen?

Forestillingen ble sendt direkte og sett av mer enn 100 millioner seere. 50 år gamle Jennifer Lopez og 43 år gamle Shakira laget en blanding av sine store hits. De to overbeviste også med sine danseferdigheter. Forresten, den dagen Super Bowl åpnet, feiret Shakira også sin 43 -årsdag. De to har valgt sanger fra hele forestillingen som fansen rett og slett elsker! På scenen fikk de også støtte fra datteren til Jennifer Lopez. Elleve år gamle Emma sang med!

Shakira og Jennifer opptrer sammen for første gang

Kvinner trender kvinner ideer

Jennifer Lopez og Shakira – en vellykket kombinasjon

Jennifer Lopez og Shakira dukket ikke opp sammen før Super Bowl 2020 åpnet i år. Men de har koordinert veldig godt de siste månedene og hatt en flott prestasjon. De har allerede kunngjort tidligere at de ser på seg selv som ambassadører for latinsk kultur. Dette spiller en stadig viktigere rolle i livet i USA og selvfølgelig hele verden.

De to superstjernene promoterte Latino -kulturen

Jennifer Lopez Shakira Super Bowl 2020

Hvor mye tjente de to egentlig under Super Bowl 2020??

Mange seere lurer nok på hvor mye de to tjente på det. Her har vi en nyhet som sikkert kommer som en overraskelse for mange: Ifølge Forbes gjorde de to konserten gratis. I utgangspunktet får stjernene ingen penger for sine forestillinger under Superbowl. Det er en æresak å være der. I kontrast betaler Super Bowl et minimalt gebyr til kunstnerforeningen og betaler kostnaden for showet. Disse beløper seg til millioner av dollar. I løpet av årene var blant annet også Bruno Mars, Lady Gaga, Beyonce, Madonna og Maroon 5 Delta gratis på åpningen av Superbowl.

Her ser vi JLo med sin 11 år gamle datter

Jennifer Lopez Shakira Trender

På dagen for Super Bowl -åpningen feiret Shakira sin 43 -årsdag

Jennifer Trends Women Celebrity News

Det var mer enn 100 millioner seere foran fjernsynet

Latino Music Super Bowl