Prins William har en vanlig pub i London under fotballkampen mellom England og Tsjekkia besøkt. Han ønsket å gi flere bidrag sosialt sett. På den ene siden var han opptatt av å komme nærmere de vanlige innbyggerne i Storbritannia. Men han diskuterte også spørsmålet om mental helse med fans.

Både prins William og Kate Middleton er sosialt engasjerte

kate og prins william sammen

Et flott initiativ av prins William og prins Harry

De to brødrene prins William og prins Harry ønsker å starte et initiativ for mental helse sammen. Den fikk tittelen “Heads together”. Innenfor dette oppfordres vanlige mennesker til å snakke oftere og mer åpent om dette emnet.

  Et annet lignende initiativ ble nylig avsluttet. Det ble igjen kalt “Heads up”. Ideen var lik den med “Heads Together”, men den var mer rettet mot fotballfans.

Begge er fotballfans også

øl og andre produkter Prince William

Uttalelsen på sosiale medier

Prins William populariserte sitt eget initiativ gjennom sosiale medier. Med sine egne ord bør alle føle seg komfortable med å snakke om sin egen psykiske helse. Dette burde være like vanlig som å snakke om fotballkamper på puben. Han kom med denne uttalelsen på Twitter. Videre dukket det opp bilder av prins William på puben der han snakket med fansen.

Frank Lampard var der også 

fans og trener prins William

Frank Lampard var der også

Prins William var ikke alene om dette initiativet. Han ble ledsaget av Chelsea -trener Frank Lampard. I tillegg har noen av klubbens største fans gitt dem personlig støtte. De fleste fansen har allerede gått gjennom vanskelige tider og mottatt støtte fra prinsen og andre kjendiser i denne perioden. Alle sammen har understreket hvor utrolig viktig det er for menn spesielt å snakke om deres fornuft.

I følge William bør vi snakke åpent om psykisk helse

prins William - alle ved samme bord

Kongefamilien etterlyser sosialt engasjement

I løpet av de siste ukene har prins William lagt ut en video der han snakker om et nytt initiativ fra kongefamilien. Du kan engasjere deg i to til fire timer i uken i et sosialt prosjekt rettet mot psykisk helse. Som en del av dette gis råd til personer som trenger akutt støtte i denne forbindelse.

Noen fotballfans som ble helbredet var også der 

prins William snakker riktig

William og Kate prøver å være forbilder på alle måter 

prins William sammen med Kate Middleton

Det var god stemning under kampen

se fra fotballprins William