Prinsesse Beatrice av England har vært forlovet i noen dager, og hun forventes å gifte seg neste år. Imidlertid vil denne hendelsen sannsynligvis ikke være like overdådig og pompøs som feiringen av søsteren Eugenie. Det konkluderer vi med engasjementet, som også var mye mer beskjedent. I tillegg ble det lagt ut noen lekne bilder og nyhetene ble bare spredt via sosiale nettverk. Det er gjort forsøk på å unngå medieintervjuer.

Blomstringene på kjolen har en romantisk stil

kjole og forlovelse prinsesse beatrice

Detaljer om forlovelsen til prinsesse Beatrice

Prinsesse Beatrice er den eldste av de to søstrene, kanskje det er derfor hun er litt mer beskjeden. Hun er for tiden 31 og blir 32 år etter bryllupet neste år. I denne forbindelse er prinsesse Eugene litt raskere. Hun giftet seg da hun var 29.

Fra bildene på sosiale medier Fansen fikk oppleve hvordan prinsesse Beatrice så ut under forlovelsen. Hun hadde på seg en fantastisk kjole fra Brand Erdem. Hun kombinerte den med sko fra Jimmy Choo. Bildene gir inntrykk av en veldig formell atmosfære under arrangementet.

Prinsesse Eugenie gikk for dette utseendet

prinsesse eugenie vakker kjole

Hvem skal prinsesse Beatrice gifte seg med?

Prinsesse Beatrice vil gifte seg med Edoardo Mapelli Mozzi, en eiendomsgründer. Han er litt eldre enn henne – for tiden 34 og gjorde også en veldig beskjeden opptreden i nettverkene sine i anledning forlovelsen. De to kunngjorde i et felles innlegg at de er superglade og at de venter utålmodig på bryllupet. De ville ha lignende interesser og verdier, la begge til.

Eugenie var selvfølgelig også til stede i forlovelsen til søsteren Beatrice og hadde også et nydelig antrekk. Kjolen hennes var Zimmermann -merket, og hun hadde en gullring på tre og en halv karat.

Prinsesse Eugenies forlovelse var langt mer fantastisk

eugenie og ektemannens kongelige

Trender i kongelige bryllup

Kongelige forlovelser og bryllup følger visse trender. De inneholder flere og mer minimalistiske og uformelle detaljer. Dette gjelder også bryllup. Hvordan blir denne fra prinsesse Beatrice? La oss ta en titt på de nåværende trendene. I bryllup, som med forlovelser, liker folk å være minimalistiske eller mindre formelle i minst ett aspekt av feiringen og organisasjonen. Vi så små blomsterbuketter på noen av bryllupene. Når det gjelder antrekk, velger folk ofte et rent design uten mange detaljer, og aksenten er plassert på smykkene. Tross alt er det veldig fasjonabelt å vise et spesielt engasjement for de riktige familieverdiene. Nyhetene spres veldig ofte gjennom sosiale medier.

Små blomsterbuketter er trendy i kongelige bryllup

kongelige i hichzeit -stil

Barn deltar nesten alltid i seremonien

kongelige bryllupsbarn

Meghan Markle startet en trend med kjolen sin uten mange detaljer 

royals meghan markle bryllup

kongelig lang enkel kjole

Det minimalistiske utseendet passer til bildet av de svenske kongelige

svenske kongelige flotte barn