Prinsesse Eugenie er barnebarnet til dronning Elizabeth. Hun er datter av prins Andrew og Sarah Ferguson, hertuginne av York. Hun giftet seg i fjor, og det var et av høydepunktene i kjendisnyhetene i 2018. De siste dagene har hun igjen tiltrukket seg mye oppmerksomhet. Hun oppnådde dette ved å vise en helt ny stil med sminke.

Prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank

prinsesse eugenie og mannen hennes - flott bilde

Prinsesse Eugenies 8. mars

Hun ble sett i Mayfair fredag ​​kveld, og hun gjorde en veldig profesjonell, men likevel veldig subtil sminkestil. Det var på den internasjonale kvinnedagen, 8. mars, og den dagen besøkte hun sin gode venn Julia de Boinville. Hun fortsatte å møte Sarah Ferguson, hennes mor, prinsesse Beatrice og bestemoren hennes dronning Elizabeth.

Hun holdt håret bundet hele dagen. Sminken var veldig subtil, øyenbrynene og øyevippene kom til sin rett. Så hun demonstrerte igjen virkelig høy klasse.

Prinsesse Eugenie og prinsesse Beatrice – begge kjent for sin gode stil

prinsesse eugenie og beatrice - sammen

Et forbilde for stilbevissthet

De to prinsessene Eugenie og Beatrice er anerkjent for sin sans for stil. De viser en eksklusiv og jordnær smak på samme tid. Moren hennes ble ofte spurt om hvordan hun egentlig hadde det med å oppdra døtrene sine. Hun sa at i stedet for å gi ordre om hva hun skulle gjøre, prøvde hun bare å være et godt eksempel. Det harmoniske showet med eksmannen prins Andrew ville ha spilt en god rolle. I denne familien, ifølge Sarah Ferguson, ville det ha vært mulig å snakke om en lang rekke temaer.

Prinsessebryllupet var en av de viktigste hendelsene i 2018

prinsesse eugenie et drømmebryllup

Eugenie sammen med moren – Sarah Ferguson

prinsesse eugenie sammen med moren

Prinsesse Eugenie hadde denne enkle, men eksklusive stilen 8. mars

prinsesse eugenie nyere bilder

En annen subtil stil som er typisk for Eugenie

røde klær prinsesse eugenie