Engasjement i politikk og veldedighet kan ledsages av en utmerket motestil. Prinsesse Mary av Danmark beviste dette da hun fulgte ektemannen prins Frederik på besøk i Polen. Der møtte paret president Andrzej Duda og kona Agata. Maria av Danmark og Frederick har deltatt på flere arrangementer i den vakre hovedstaden i Polen.

Rød fløyel – den minner om tradisjonelle kongelige klær og kan likevel se moderne ut samtidig

mary danmark prins danmark stjerner og kongelige

Programmet til Frederik og prinsesse Mary av Danmark

Først deltok de to i en kransleggingsseremoni ved graven til den ukjente soldaten. Følgelig handlet besøket om helse. Mary deltok i en diskusjon om bekjempelse av diabetes. Besøket til adelsparet fra Danmark var planlagt på en slik måte at det også sammenfaller med hundreårsdagen for gjenopprettelsen av diplomatiske forbindelser mellom Danmark og Polen.

Prinsesse Mary og Frederik av Danmark var i VIP -boksen under en offisiell konsert ved anledningen.

Den lange kappen til prinsesse Mary av Danmark viser en trendy nøytral farge

mary danmark prinsesse mary polen kjendisnyheter

Prinsesse Marys antrekk

Så mye for det faktiske innholdet i besøket og nå tilbake til kvinners mote og dens edle tolkning av prinsesse Mary. I tråd med dagens trender hadde hun på seg klassiske antrekk, som imidlertid så oppdaterte ut på grunn av detaljer som var upåfallende ved første øyekast. Dette er akkurat det som er “in” denne sesongen, inkludert i forretningsmote for kvinner!

Snittet på denne kjolen finner balansen mellom klassisk og moderne

mary danmark kjendis nyheter motetrender kvinner

I det meste av arrangementet hadde Mary et knelangt, slank skjørt og en polobluse av hvite og vegetabilske trykk. Sistnevnte virket subtil på grunn av sin grafiske karakter, men så fortsatt livlig ut takket være de intense fargene. De komfortable stoffene tilpasset seg ideelt til figuren til prinsesse Mary og ga henne samtidig bevegelsesfrihet. Denne typen tekstil er også en av de viktigste trendene innen mote akkurat nå. Antrekket ble tilpasset det kule Warszawa -været og arrangementets offisielle karakter med en lang frakk. Denne og skjørtet ble laget i en veldig trendy lyseblå farge. Begge plaggene ser klassiske ut når det gjelder snitt, men følger dagens trender med den leken asymmetriske plasseringen av lommene.

Lommene på prinsessens blå frakk viser et asymmetrisk opplegg

motetrender damer krno prinsesse mary politikk mary danmark

I forbindelse med konserten i anledning 100-årsjubileet for restaureringen av de polsk-danske diplomatiske forbindelsene, bar prinsesse Mary en kjole av rød fløyel av høy kvalitet. Så hun anerkjente tydelig hennes edle posisjon og vilje til å følge og fortsette de århundrer lange kongelige tradisjonene. Snittet har vært en moderne kopi av tradisjonelle edle kjoler.

Poloblusen er raseri takket være det komfortable stoffet som tilpasser seg kroppen

prins diplomati mary danmark kronprinsesse mary

Det er nettopp denne typen plantemønstre som er gjeldende i den nåværende vintersesongen

mary danmark politikk veldedighet kronprinsesse mary