Priyanka Chopra elsker åpenbart å vise seg frem i provoserende antrekk. Vi skrev nylig en artikkel om hvordan hun hadde på seg en super sexy kjole under premieren på Chasing Happiness. Hun ser også ut til å ha en preferanse for provoserende sareekjoler, og hun legger ikke skjul på det. For det første er det interessant fordi dette antrekket representerer en viss linje innen motetrender. Over hele verden feires tradisjonelle klær i moderne variasjoner i forskjellige motemerker. Men samtidig reiser måten Priyanka Chopra nylig tok på seg sareen også et annet spørsmål: Hvor sexy kan et slikt antrekk være? Kan du krysse en grense og devaluere tradisjonen??

priyanka chopra flott antrekk

Designerklærne fra Tarun Tahilani

Dette antrekket til Priyanka Chopra ble laget av designeren Tarun Tahilani designet. Dette er også tilfellet med hennes siste antrekk fra filmpremieren på Chasing Happiness. Den israelske designeren har åpenbart en preferanse for sexy antrekk med store utringninger. Skuespilleren selv elsker åpenbart å vise mye bar hud.

I dette tilfellet tok hun på seg sareen uten en bluse under. Meninger om dette antrekket var ganske motstridende. På den ene siden var mange fascinert av skuespillerens moderne smak. Men noen mer tradisjonelle mennesker syntes disse klærne var støtende mot den opprinnelige tradisjonen. Det er en global holdning til deres egen tradisjon, og man må være ekstra forsiktig med det.

Chopra ble kritisert for bildet til venstre

priyanka chopra flotte bilder

Chopras forkjærlighet for saris

Diskusjonen om dette antrekket vil fortsette lenge, og det vil være mange argumenter for og imot dette utseendet. Vi lar deg dømme det selv og danne din egen mening, og heller gå til et annet tema. Dette er ikke første gangen Chopra tar på seg saris, og det ser ut til at hun virkelig har noe for dem. Flere bilder av den kan sees på sosiale nettverk. I følge hennes egne ord ble hun inspirert til dette av morens minner. Se hvor flott dette ser ut på de neste bildene!

Nok et antrekk fra designeren Tarun Tahilani 

priyanka chopra i et antrekk fra isralischen -designeren

Priyanka liker å bruke saris 

blomster og sari priyanka chopra

Smykker som passer godt til en saree

priyanka chopra kjendiser ide

Priyanka Chopra vises også på røde tepper iført saree

priyanka chopra rød løper