Musikkikonet Rihanna er kjent over hele verden. Hun er bare 30 år gammel (født 20. februar 1988), men kan allerede se tilbake på en bratt karriere som popsanger og skuespiller. Hun har solgt mer enn 250 millioner plater til dags dato og har allerede mottatt ni Grammys for musikken sin. Men som det ofte skjer, blir suksess på scenen ledsaget av argumenter og skandaler. Ifølge rapporter i amerikansk presse har Rihanna nå havnet i en dyp konflikt med sin egen far. Vi vil avsløre hva det handler om om et øyeblikk.

En sterk ekstravagansboks skader ikke den berømte popsangeren.

Rihanna en sterk boks med ekstravaganse skader ikke popsangeren

  • Rihanna saksøker faren

Sangeren saksøker sin egen far for å ha brukt varemerket hennes “Fenty” når etternavnet hans også er det samme. Hennes virkelige navn er Robyn Rihanna Fenty og farens navn er Ronald Fenty. Sangeren saksøker ham imidlertid for å ha brukt merket “Fenty”, som hun kaller et varemerke ifølge “The Blast”.

Hun er grunnleggeren av kosmetikkfirmaet Fenty Beauty. Rihanna beskylder faren for å ha fremstilt seg feil som en av hennes agenter. Han skal også ha forsøkt å overføre penger mellom kontoer og overføre millioner av dollar til falske konserter på deres vegne. Så søksmålet.

 “Fenty Beauty” er varemerket til popsangeren.

Rihanna Fenty Beauty hennes kosmetiske merke hennes varemerke

  • Konflikten mellom Rihanna og hennes far intensiveres

I følge søksmålet sa Rihanna at hennes far, Ronald Fenty, grunnla et selskap som heter Fenty Entertainment, som hun hevder urettferdig fordeler av omdømmet det har bygd med sitt Fenty Beauty -merke. Av denne grunn saksøker hun nå Fenty Entertainment, faren og medgrunnleggeren av Fenty Entertainment, en mann ved navn Moses Perkins.

Hun sa også at faren hennes dukket opp med Fenty Entertainment som manager, og prøvde å organisere 15 uautoriserte show i Latin -Amerika for 15 millioner dollar, samt to konserter i Los Angeles og Las Vegas for ytterligere 400 000 dollar.

Konflikten mellom Rihanna og hennes far truer med å eskalere.

Rihanna er i strid med sin egen far

Søksmålet krever et søksmål for å tvinge Ronald Fenty til å slutte å bruke navnet “Fenty” og avgjøre skaden som allerede er påført Rihanna. Beløpet må fastsettes av retten.

Rihanna hadde alltid kompliserte forhold til faren. I 2009 snakket hun åpent om det til ABCs Good Morning America. Den gangen sa hun at han slo moren hennes. Hun har vært vitne til denne volden i hjemmet i sitt eget hjem og kjemper nå mot det. Hun vil ikke gå ut med en mann som faren hennes. Med en sånn er det ikke snakk om en date, sier musikkikonet.

Kosmetikkmargen “Fenty Beauty” fra Rihanna er veldig populær og etterspurt.

Rihannas kosmetikkmerke Fenty Beauty er veldig populært og etterspurt

Sangeren er alltid provoserende, kreativ, trendy og fasjonabel.

Rihanna er alltid provoserende, kreativ, trendy og fasjonabel