Den franske milliardæren og mannen til Salma Hayek vil støtte restaureringen av den nedbrente Notre-Dame-katedralen i Paris med en veldig stor sum. Det lovet han personlig i offentlige uttalelser etter den tragiske hendelsen. Sammen med faren vil de samle inn rundt 100 millioner dollar til dette formålet. På den måten vil de støtte restaureringen av denne slående strukturen for hele menneskets kulturhistorie. Salma Hayeks reaksjon er veldig positiv, og hun støtter mannen sin i denne beslutningen.

François-Henri Pinault er en av Notre-Dame største velgjørere

salma og fracois - flott sammen

Salma Hayeks reaksjon etter brannen i katedralen i Paris

Hele familien til Salma Hayek har uttrykt sin dype sorg. Datteren hennes har også delt sine følelser om det på sosiale nettverk. “Jeg elsker deg, Paris” hatt Salma Hayek blant annet skrevet på Instagram. Mannen hennes, François-Henri Pinault, er en av de største støttespillerne for den fremtidige gjenoppbyggingen av katedralen.

Han er eier av flere kjente motemerker som Gucci.

François-Henri Pinault og Salma Hayek er et drømmepar

mann og salma hayek

Den nåværende tilstanden Notre Dame i Paris

Notre Dame -katedralen i Paris brant ikke helt ned, men store deler av den ble ødelagt av brann. Hovedårsaken til brannens raske spredning er at svært store deler av konstruksjonen er laget av tre. Ved første øyekast ser brannen i katedralen ut som en utrolig tragedie. Men historisk sett er slike store religiøse bygninger bygget i flere stadier, og hendelser eller restaurering har skjedd igjen og igjen. Det er nettopp det som gjør slike bygninger så spennende i stor grad. Sett i denne sammenhengen kan den forestående restaureringen sees på som noe normalt.

Hayek og hele familien hennes delte sin posisjon om restaureringen av Notre Dame på sosiale medier

salma notre dame cutout

Kritiske reaksjoner

Du hører stadig kritiske spørsmål om hvorfor ødeleggelsen av de store monumentene i Midtøsten under krisen ikke er så mye oppmerksomhet. Fordi mange av dem er ikke mindre viktige for menneskets historie enn Notre-Dame i Paris. Det reiste også spørsmålet om hvorfor regioner som er plaget av fattigdom ikke får så rask og sjenerøs støtte fra milliardærer som Salma Hayeks ektemann François-Henri Pinault.

Et glamorøst par

notre dame salma mann

Salma Hayek støtter mannen sin i beslutningen om å hjelpe med 100 millioner til Notre-Dame

Hayek sammen med Pinault

Salma fortryller med sin naturlige skjønnhet

salma flott bilde langt hår