For noen uker siden skrev vi om Helene Fischers samlivsbrudd med sin mangeårige kjæreste. Nå ser det ut til at andre popsangerikoner tar en pause fra deres perfekte utseende, og det er Andrea Berg og Uli Ferber. Det er til og med spekulasjoner om en mulig separasjon. Hva er sannheten og hva som ikke er – kanskje kan alle bestemme selv takket være sin egen intuisjon.

Andrea Berg vokste fra deres lykkelige forhold

Sang på scenen

Retrospektiv av forholdet mellom Andrea Berg og Uli Ferber

De to popsangerne giftet seg for 11 år siden, og forholdet deres er selvsagt enda lengre. For øyeblikket er det mindre snakk om et skille, det er fortsatt en pause. 53-åringen dro på en tur til Sør-Afrika og mannen forlot henne hjemme.

Bare hennes 20 år gamle datter kom med. Det har motivert mange til å spre rykter om et mulig brudd mellom de to. I følge Andrea Berg er dette bare en ufarlig pause, og det er etter hennes mening ganske normalt. Grunnen til at hun reiste alene med datteren, er bare at mannen Ulrich Ferber ønsket å gjøre andre ting samtidig. Det er ikke noe mer å si, så popsangeren.

Et flott par – Andrea Berg og Uli Ferber

Popsangerne Ferber og Berg

Popsangeren om forhold

Andrea Berg ser ut til å gjøre det beste ut av situasjonen for sitt image. Hun bruker spørsmålene om pausen til å dele noen få kloke ord om kjærlighetsforhold. Etter hennes mening er det å ta fri i et forlenget forhold noe som ikke burde forårsake sjalusi. Alle skal ha rett til å bruke tid på sine egne ting og ikke nødvendigvis måtte oppfylle partnerens ønsker. Slik ser det ut til at Andrea Berg tenker om slike situasjoner. Hvis hun hadde tvunget mannen sin til å følge med, ville turen vært mindre hyggelig fordi han ikke ville gjøre det, og det ville få negative konsekvenser for alle.

Sangeren avslører imidlertid at hun først nylig har modnet nok til å virkelig forstå slike ting. Så det ser ut til at hun virkelig har vokst fra sitt lykkelige ekteskap. Nå vil hun også hjelpe andre til å bli lykkeligere i forholdet.

Andrea kan nå si kloke ord om kjærlighet

Popsangere - veldig flott par

I kjærlighet er det ikke noe sted for sjalusi over partnerens hobbyer – så Berger

Popsanger Uli med Andrea

Uli Ferber ser fortsatt ut til å ha et lykkelig ekteskap med Andrea Berg

Uli - kjent popsanger

Andrea Berg tar nå en pause i Sør -Afrika

Andrea Berg - flott sanger