Den verdensberømte tyske modellen og mamma til fire Heidi Klum (46) er utrettelig. Denne helgen dukker hun opp for alteret for tredje gang, på Capri. På den italienske kalksteinsøya i en grundig romantisk atmosfære, sier hun ja til sin forlovede, “Tokio Hotel” -sangeren Tom Kaulitz (29). Takket være den enorme medieinteressen, gjorde de begge hendelsen til Årets bryllup. Du kan lese mye om det på Internett, for eksempel hva slags brudekjole modellen bruker, hvilke bryllupsgjester som allerede har kommet og hvem som fortsatt kommer. Navnet på eksmannen til Heidi Klum mangler imidlertid på listen over inviterte stjerner og kjendiser. Tydeligvis viser den kjente sangeren Seal (56) ingen interesse for eksens bryllup og er for tiden i Los Angeles.

Den tyske modellen var gift med den berømte sangeren Seal i 9 år, fra 2005 til 2014.

Singer Seal var gift med modellen Heidi Klum mellom 2005 og 2014

  • Singer Seal vil ikke være til stede ved bryllupet i Italia

Forleden ble sangeren Seal oppdaget av paparazzi på flyplassen i Los Angeles, som umiddelbart stilte ham spørsmål om bryllupet til sin ekskone Heidi Klum. Men han hadde tydeligvis ikke lyst til å kommentere modellens nye lykke og viste at han ikke visste noe om bryllupet.

På spørsmål om Heidi Und Tom Kaulitz ‘store begivenhet i Italia, svarte han ironisk med ordene: “Dette er nytt for meg”. Et glis i ansiktet antydet at han var godt informert om det tredje bryllupet fra eks-Victoria’s Secret Angle. Den populære og suksessrike sangeren kunne ikke la være å komme med en snappy kommentar. “La oss snakke om noe mer interessant,” la Seal til og viste at han ikke bryr seg i det hele tatt. I stedet for gratulasjoner overrasket han alle med raske uttalelser om sin eks.

Ikke alt som glitrer er gull! Bilder som dette hører fortiden til.

Singer Seal har adoptert Leni med tre egne barn sammen med Heidi Klum

Denne helgen gir eks-Victoria’s Secret Angle “Hotel Tokio” -stjernen på Capri ja-ordet.

  • Seal vil ikke bo langt fra barna sine de neste årene

Som kjent var modellen i et forhold til sports- og bransjesjef Flavio Briatore fra mars til desember 2003. Hun var allerede gravid med sitt første barn da hun skilte seg fra Renault Formula 1 -sjef. Kort tid etter begynte hun å date sangeren Seal. Han var også til stede ved fødselen av datteren Leni (15) i New York City i mai 2004 og adopterte babyen. Seal og Heidi har fortsatt tre barn sammen. Henry er allerede 14 år og Johan er 13. Deres lille datter Lou er nå ti. Alle var veldig glade sammen.

Firebarnsmoren med avkommet.

Sanger Seal Vierfach - mamma Heidi Klum med hennes avkom

Nå er situasjonen veldig annerledes. Mens Heidi drømmer om en baby med sin nye ektemann Tom Kaulitz, ønsker ikke sangeren Seal å bo langt fra barna sine. Ifølge Daily Mail har han allerede kjøpt en villa på tre millioner euro i fjellene i Santa Monica. Den luksuriøse eiendommen ligger bare 30 km fra Heidis adelsbolig i Bel Air. Det betyr at Seal flytter nær barna sine. Selv om alle fire tenåringene er fascinert av “Tokio Hotel” -stjernen, ønsker faren å fortsette å være involvert i livet deres. Seal mener at barn trenger en moden mannlig omsorgsperson i sin vanskelige alder. Han er akkurat en! Men vi vil vente og se om en ny blandet familie dukker opp!

Heidi Klum har funnet sin nye flaks med Tom Kaulitz.

Det glamorøse bryllupet til de to kjærlighetsfuglene finner sted denne helgen på den italienske øya Capri.

I stedet for å gratulere, kom den kjente sangeren Seal bare med en ironisk og litt snappig uttalelse om eksens bryllup.

Singer Seal i stedet for å gratulere ironiske og snappe uttalelser om bryllupet til hans eks