Til glede for fansen delte Selena Gomez nylig noen interessante detaljer om sitt nye album. Tittelen Revival indikerer en ny begynnelse, og dette bør være det forbindende søkeordet mellom alle sangene som kan høres der inne.

Listen med de nye sangene fra albumet Revival

cover av albumet selena gomez

Transformasjon til en mer feminin Selena Gomez

I følge mange kritikere har Selena Gomez gjort en interessant fremgang fra en jente med en guttaktig karisma til sin nåværende veldig feminine variant. Dette er akkurat det som bør sees og høres spesielt tydelig i deres nye album Revival. Bare oversettelsene av noen av de er tilstrekkelige Sanger og du vet allerede at sangeren ser mye mer voksen ut enn før.

I tillegg til tittelen Revival, som hele albumet ble oppkalt etter, skiller Sober, Rise, Nobody, Perfect og Same old love seg ut – titler som indikerer en hengivenhet for seg selv. Spesielt når du sammenligner det med tidligere album og sanger. Ikke bare under videoene, men også under gjeldende offentlige opptredener, ser hun veldig trygg og glad ut.

Vekkelse – dette er Selena Gomez ‘retur etter en ganske vanskelig fase i livet

selena gomez sanger fra det nye albumet

Selena snakker om det nye albumet i Live Videos med fans

Mer enn 40 000 videoer har allerede blitt sett der Selena Gomez snakker med fansen om sitt nye album. I disse uttrykker de sin kjærlighet og hengivenhet for Selena. Den 26 år gamle sangeren kan godt bruke det, gitt at hun har fått et dypt sammenbrudd i livet. Hennes erfaringer og følelser skapte overskrifter i media. Så Revival ser ut til å markere deres vellykkede retur.

I sine nye opptredener ser Selena mye mer selvsikker ut enn før

selena gomez røde klær

Selena i et forførende antrekk på scenen 

selena gomez synger i svart

Selena Gomez liker å dele litt av tiden sin med fansen sin!

mange bilder med fans selena gomez