Så fort tiden er! Den kjente Hollywood-blondinen Sharon Stone fyller 61 år 10. mars. Det er vanskelig å tro, men det er et faktum. Skuespilleren er ikke forvirret av alderen, fordi hun er glad for at hun har nådd det. “Basic Instinct” -stjernen tok flere år å komme tilbake til livet etter det livstruende hjerneslaget i september 2001. Hun er glad for at den verste tiden i livet hennes er over. Hun snakker nå dristig om det og ser optimistisk på fremtiden.

 Til tross for årene og vanskelige livssituasjoner, ser Sharon Stone fortsatt perfekt ut.

Sharon Stone perfekt utseende til tross for alderen

 Vi savnet henne på skjermen i årevis, nå er hun tilbake.

Sharon Stone kjente Hollywood -skuespillerinne tilbake på skjermen

  • Sharon Stone snakker nå om sin langvarige kamp for å overleve

For to år siden rapporterte Sharon Stone rørende og sjokkerende om hennes verste opplevelse på det britiske tv- og radiopratprogrammet “Radio Times”. I denne personlige bekjennelsen fortalte hun om hvordan hele livet hennes plutselig har forandret seg. Hun hadde bare fem prosent sjanse til å overleve, og gudskelov brukte det til å holde seg i live. Bokstavelig talt burde hun kjempe seg tilbake til livet. Etter hjerneslaget måtte skuespilleren lære å skrive, lese, snakke og gå igjen. “Det verste var stamming,” sa hun i et intervju. “Mitt venstre øye var blind, venstre øre var døvt. Det tok meg år å få venstrebenet til å føle seg tilbake, sier Sharon Stone og husker den lange gjenopprettingsprosessen.

Kampen for overlevelse og gjenoppretting av skuespilleren varte i mange år.

Sharon Stone hadde en lang kamp for å overleve og komme seg etter hjerneslag

  • Sharon Stones filmkarriere fortsetter.

Den kjente Hollywood-stjernen har vunnet kampen mot det alvorlige slaget og konsekvensene av det og prøver nå å gi filmkarrieren en ny start. Hennes rolle i hitfilmen “Basic Instinct” (1992) gjorde henne verdenskjent. Så spilte hun Robert de Niros gangsterbrud i “Casino” (1995) i 1996 og ble nominert til en Oscar for den ledende skuespilleren. Sharon Stone har nå gjort sitt comeback i filmindustrien som karakterskuespillerinne i miniserien “Mosaic”. Steg for steg kommer hun også tilbake på jobb, men tar ikke på seg hovedroller, og foretrekker gjestroller i filmer. Blondinen sier at uten henne har filmindustrien endret seg enormt de siste årene. Nå er det mye digitalisering der, faktisk som på alle områder av livet.

 “Alt skjedde uten meg,” sier Sharon Stone om filmindustriens raske utvikling.

Sharon Stone kjent skuespillerinne tilbake i filmindustrien

Det er også visse endringer i skuespillerens personlige liv. Nå passer hun på sine tre adoptivsønner Roan (18 år), Laird (13 år) og Quinn (12 år). Hun ønsker å oppdra dem til å være respektfulle mennesker. Hjemme snakker hun åpent til guttene om problemene i vår tid. Hun vil bare ta seg tid til sønnene sine. Det er slett ikke lett å være alenemor til tre sønner.

Hittfilmen “Basic Instinct” gjorde dem verdenskjente.

Sharon Stone i hitfilmen

Sharon Stone kjemper også resolutt mot seksuell vold mot kvinner og jenter. Hun mener at kvinner ikke må la seg manipulere på jobb eller hjemme. Hun går inn for respektfull oppførsel, fordi det motsatte kan få alvorlige konsekvenser.

 Lykke til, Sharon Stone!

Sharon Stone fyller 61 år i mars 2019