Ganske provoserende og ofte med mye bar hud – det er slik du kjenner den sexy programlederen Sophia Thomalla fra TV og selvfølgelig fra Instagram. Den 29 år gamle skjønnheten er et allsidig talent og veldig vellykket som skuespiller og modell. Hun har skapt overskrifter en stund med sitt turbulente kjærlighetsliv og tar det alltid med ro hvordan media reagerer på det. Etter at Bild-Zeitung nylig kunngjorde at hun slo opp med musikervennen Gavin Rossdale, gleder hun seg nå til et nytt kjærlighetsforhold …

Sophia Thomalla er nyforelsket

sophia thomalla kjendisaffære med loris karius

Keeper Loris Karius har nå fanget Sophias hjerte

Shophia Thomalla ser ut til å ha kommet seg over separasjonen fra kjæresten sin, for nå legger hun ut hjerter på Instagram. Og på bildet ingen ringere enn fotballspiller Loris Karius. Og på stranden i Miami er de to lykkelig og avslappet sammen. Mange bilder i alle medier er allerede et bevis på det splitter nye kjærlighetsforholdet, og de mange fansen er nysgjerrige og spente på å se hva som kommer av det.

Nesten en million Instagram -følgere synes Sophia er flott uansett og heier på henne for tiden. Vel, da krysser vi fingrene for dem begge.

Stjernekeeper Loris Karius

loris karius og sophia thomalla sammen

Hvorfor er Sophia Thomalla slik hun er i dag?

En stor del av denne hemmeligheten ligger sannsynligvis i barndommen hennes, i rollen som moren, den tyske filmstjernen Simone Thomalla. Sophia ble ikke bare født inn i en ekte familie av kunstnere i Øst -Berlin, hun ble alltid oppdratt med mye kjærlighet, tillit og sikkerhet. Så hun blir selvsikker og sterk og finner sin helt egen måte i livet. Og uansett om noen mennesker ikke liker alt hun gjør, er Sophia Thomalla unik og har stor anerkjennelsesverdi og en uimotståelig karisma.

Sophia Thomalla er en av de mest populære skjønnhetene i Tyskland

sophia thomalla stjerne

Og hva sier Sophias kjendismor Simone Thomalla i et intervju av Galla, da hun ble spurt hvordan hun fant datterens provoserende innlegg? – “Du blir vant til alt … og uansett bør du ikke ta alt så alvorlig.”

De to ser flotte ut sammen

sophia thomalla loris karius strandfoto

Tatoveringer og mote er også felles lidenskaper

sophia thomalla strandfoto med loris karius

Og kjærlighet? Sikkert er hun der også!  

sophia thomalla kysser loris karius