KENNY SMITH begynte å jobbe med produksjonen STAR TREK: FIRST FRONTIER tilbake i 2013. I sentrum av historien er den første kapteinen på USS Enterprise NCC-1701 og hans mannskap. For å realisere denne produksjonen prøvde de først å finansiere den som en Kickstarter.

Robert Pralgo spiller kaptein Robert April

alien talks to captain april - star trek

Realisering med redusert budsjett

Dette forsøket var i 2015 og ga ikke ønsket resultat. KENNY SMITH har derfor prøvd forskjellige andre strategier. STAR TREK: FIRST FRONTIER -traileren kom ikke ut før i år, noe som er mye senere enn forventet. Det var faktisk forventet at denne produksjonen ville finne sted for 50. gang i 2016.

Star Trek -jubileum bør realiseres. Mange foreldede arbeidsstrategier ble fulgt i konstruksjonen av Star Trek romskipsmodell og andre fasiliteter som hangaren. Det sparte mange ressurser og må ha gjort produksjonen til et stort eventyr.

Kaptein Robert April må ta mange vanskelige avgjørelser i Star Trek: First Frintier

kaptein april i samtale

Skuespillere i hovedrollene

I hovedrollene til Star Trek 2019 (Star Trek: First Frontier) er skuespillerne Robert Pralgo og Tara Ochs. De spiller hver kaptein Robert April og kommandør Sarah April. Andre ledende roller ble gitt til Mark Ashworth – Commander Young, Paul Telfer – Commander McCain, Vince Canlas – Lieutenant Commander Corbin, Brianna Ferris – Lieutenant Lyra.

Romskipet ser slik ut fra innsiden

inne i romskipet star trek

Hva kjenner vi allerede til i traileren?

Hvis du ser traileren, kan du se at de futuristiske ideene for menneskeheten kombineres med det nåværende emosjonelle dramaet. Sammenkobling av disse to aspektene uten tvil har i stor grad gjort Star Trek suksess gjennom historien. Det er nettopp i dette man ser ut til å ha steget til et enda høyere nivå enn før i Star Trek: First Frontier. Vi gleder oss veldig til filmen!

Star Trek: Firts Froentier 2019 – Utsiden av modellen til romskipet

romskip star trek 2019

Tara Ochs i rollen som kommandør Sarah April

april parstjernetrekning 2019

Futuristikk og dramamiks i Star Trek: Firts Frontier

Scener fra romskipet - Star Trek 2019