I dag, 14. juni, fyller tidenes beste tyske tennisspiller noensinne 50 år! Sikkert vil hun feire jubileet med familie og venner, men langt fra rampelyset, akkurat som hun holder alt i privatlivet borte fra media. Til tross for sin beskjedenhet feires Steffi i dag, ikke bare i Tyskland, men også i mange andre land rundt om i verden, hvor tennisfans fortsatt elsker henne høyt og setter pris på hennes tidligere sport og livsprestasjoner. For mange unge idrettsutøvere er Steffi et levende tennisikon, en ekte tennislegende som med sine 22 Grand Slam -titler og ett Olimpia -gull ganske enkelt er uovertruffen. Vi er alle stolte av “grevinnen” og beundrer alltid “Miss Forehand” -suksesser på tennisbanen. I anledning hennes 50 -årsdag vil vi ta en kort titt på tennisspilleren Steffi Grafs fantastiske idrettskarriere og også løfte sløret for familielivet med Andre Agassi litt.

I mange år var “Miss Front” uovervinnelig på tennisbanen.

Steffi Grafs 50 -årsdag frøken Forehand uovervinnelig på tennisbanen

  • Den eksepsjonelle idrettsutøveren Steffi Graf og hennes tennisrekorder

Stefanie Maria Graf ble født i Mannheim for nøyaktig 50 år siden og vokste opp i Brühl. Som tre år gammel jente plukket hun opp en tennisracket for første gang og begynte å trene med faren, Peter Graf. Hennes sportslige talent blomstret og i en alder av 11 deltok Steffi i det tyske innendørsmesterskapet.

Som 13 -åring begynte hun i den profesjonelle tennisverdenen. Hard trening og utrolig disiplin ga fort uttelling. Rett før hennes 18 -årsdag vant Steffi Graf French Open i 1987 og ble den yngste vinneren i turneringshistorien i Paris. I 1988 feiret hun sin største suksess – Golden Slam. I løpet av et år vant hun fire Grand Slam -turneringer, nemlig Australian Open, French Open, Wimbledon og US Open. Denne rekorden forblir uoppnåelig den dag i dag!

 Sammen med Boris Becker seiret du i finalen i Wimbledon i 1989 og skrev historien om hvit sport.

Steffi Graf 50 -årsdag i 1989 sammen med Boris Becker i finalen i Wimbledon

Både kjente og populære tyske idrettsutøvere har gjort tennis til en populær sport i Tyskland.

Steffi Grafs 50 -årsdag Boris Becker berømte og populære idrettsutøvere gjorde tennis til en populær sport i Tyskland

I tillegg var Steffi Graf på toppen av verdensrankingen i 377 uker i løpet av sin aktive tenniskarriere, som er hennes absolutte rekord. Steffi får også den raskeste seieren i finalen i en Grand Slam -turnering. Det var i 1988 på French Open, da den eksepsjonelle tyske utøveren seiret med 6-0, 6-0 mot Natalia Zvereva på 32 minutter. I løpet av sin tenniskarriere vant Steffi Graf nesten 20 millioner euro i premiepenger, hvorav hun i dag investerer i stiftelsen “Children for Tomorrow” og kjemper mot forfølgelse av barn og andre former for organisert vold.

 I dag kan Steffi Graf sees i juryen for de største tennisturneringene.

Steffi Graf fyller 50 år i dag i juryen for de største tennisturneringene

“Tennis har bestemt hele mitt liv, det er vanskelig å gi slipp,” sier grevinnen. Hun håper også følgende: “Når folk tenker på tennisspilleren Graf, bør de fremfor alt huske at jeg alltid har elsket sporten og alltid har vært hundre prosent inne i den.” I dag kan ingen tvile på denne uttalelsen!

22. oktober 2001 bandt tennislegendene Andre Agassi og Steffi Graf knuten.

Steffi Graf 50 -årsdag gift med Andre Agassi i 18 år

  • Tennisdrømmeparet Steffi Graf og Andre Agassi i privaten

Eks-tennisproffene Andre Agassi og Steffi Graf giftet seg i oktober 2001 og har siden stiftet en lykkelig familie. De har to barn sammen – Jaden Gil (17 år) og 15 år gamle Jaz Elle. De bor alle i Las Vegas og lever liv uten skandaler. Tydeligvis har Steffi og Andre trukket seg tilbake fra publikum, men de blir stadig fulgt av paparazzi. Gode ​​fotografer kan sjelden ta et bilde av de to tidligere tennisspillerne. Men de ser fortsatt like lykkelige og forelsket ut i hverandre som på den første datoen. Tennislegendene har sagt det kort flere ganger i intervjuer: Hemmeligheten bak deres vellykkede ekteskap ligger i den grenseløse harmonien i ekteskapsforholdet og i den dypeste kjærligheten til hverandre. Begge bekrefter dette gjennom sin feilfrie offentlige oppførsel og mye respekt for hverandre. For eksempel uttalte Andre Agassi i mai 2015: “Uten Steffi Graf ville jeg bare vært halvparten verdt”.

I dag er de fornøyde med hverandre og med sine to voksne barn.

Steffi Graf 50 -årsdag fornøyd med Andre Agassi på en baseballkamp

I anledning konas 50 -årsdag ga Agassi følgende uttalelse: «Når hun står stille, er hun en gudinne; et dikt i bevegelse ”. Hans ord med største beundring og dypeste kjærlighet kommer fra hjertet, så de høres overbevisende ut. På det offisielle, men private arrangementet ønsker han å bli en bedre ektemann og at Steffi aldri forlater ham. Forhåpentligvis kan begge tennisstjernene beholde sin kjærlighet og familielykke i mange år fremover.

 Steffi er den absolutte tennisdronningen! Hun sto på tronen i tennis i 377 uker.

Steffi Grafs absolutte tennisdronning på 50 -årsdagen på tennisbanen mot andre spillere

Steffi Graf 50 -årsdag i spill på tennisbanen

 Gratulerer med dagen, Steffi Graf!

Gratulerer med dagen, Steffi Graf!