Når det gjelder musikk, blir uttrykket for kunstnerens indre personlighet alltid verdsatt veldig høyt. Tross alt er det alltid lettere for lytteren å identifisere seg med tekstene og forstå det når den følelsesmessige ærligheten til idolet deres kan merkes. Taylor Swift er godt klar over dette. I går, 28. februar, la hun ut bildet sitt på forsiden av sin Instagram -feed Elle Storbritannia. Der bærer sangeren en vakker voluminøs gul kjole med et særegent ansiktsuttrykk. Men det er ikke alt på lenge! Swift publiserer også et essay i magasinet med tittelen “Power of Pop”, der hun beskriver i detalj hvordan sangene fra sjangeren påvirket henne og alle andre rundt henne.

Taylor Swift på forsiden av Elle UK

Taylor Swift vises på forsiden av Elle UK med et personlig essay om popmusikkomslag av Elle UK

Taylor Swift deler personlig erfaring og minne i essayet sitt

I essayet rapporterer Taylor Swift om sine egne erfaringer; Blant annet hvordan ulike favorittsanger hadde vekket lenge glemte minner fra barndommen. Inkludert hvordan slike sanger bidro til å helbrede hjertet hennes etter et dårlig samlivsbrudd.

Hun hevder at i motsetning til hva mange tror, ​​ønsker ikke folk å se generisk musikk på listene. I stedet lengter musikkfans etter musikk som gir et innblikk i artistens følelsesliv.

Følelsesmessig ladet og merkbart nær mottakerne

Taylor Swift dukker opp på forsiden av Elle UK med et personlig essay om fotokollasje av popmusikk av stjernesanger

“Jeg tror at folk i disse dager ser etter tilkobling og komfort i musikken de lytter til. Vi liker å betro til noen og høre fra dem: “Jeg har vært gjennom dette”, som et bevis på at vi kan komme gjennom våre egne kamper. Vi vil egentlig ikke at popmusikken vår skal være generisk. Jeg tror mange musikkelskere vil ta et biografisk blikk på sangerens verden, et hull i de følelsesmessige veggene som mennesker bygger rundt dem for å overleve. Denne innsikten i artistens historie inviterer oss til å koble den til vår egen, sier popsangeren.

Taylor Swift gir oss et blikk bak kulissene på livet hennes

Taylor Swift vises på forsiden av Elle UK med et personlig essay om popmusikkomslagshistorie fra Elle UK

Grammy -vinneren deler sin mening om musikkens helbredende kraft

Swift nevner også i essayet “Power of Pop” hvordan det å skrive sin egen musikk hjalp henne gjennom livets emosjonelle berg -og -dal -bane. “Jeg liker å kunne huske de ekstremt gode tider og de ekstremt dårlige tider,” sa hun. “Jeg vil huske fargen på genseren, lufttemperaturen, gulvbrettets knirkende, den gangen hjertet ble stjålet eller ødelagt eller helbredet eller brukt for alltid.”

Sangen “White Horse” handler om kjærlighetens urealistiske forventninger

Taylor Swift dukker opp på forsiden av Elle UK med et personlig essay om videomateriale fra popmusikk white horse

Du kan tydelig se hvor mye Taylor Swift uttrykker om seg selv, livet og hjertet hennes i musikken. Hun er ikke redd for å være ærlig med fansen. Men tvert imot. Swift har utviklet seg utover mange av deres “generiske” popmusikere og forblir til slutt en så høyt respektert kjendis overalt av nettopp den grunnen. Du kan lese hele essayet i Elle UK -utgaven 7. mars.

“Blank Space” er en parodi på opinionen om kjærlighetslivet deres

Taylor Swift vises på forsiden av Elle UK med et personlig essay om popmusikk blank space sangutdrag fra femme fatale

Taylor Swift vises på forsiden av Elle UK med et personlig essay om popmusikk elle uk abstrakt fotografering