Johnny Depp er i en dyp krise, både personlig og profesjonell. Mange ser ingen fornuftig utvei for ham i det hele tatt etter påstandene om vold i hjemmet. Men kanskje det er mulig, og hans popularitet blant fansen vil sikkert spille en stor rolle for ham. Store filmer som han har deltatt i, er absolutt også av stor betydning i denne forbindelse. Kanskje til og med en eventuell suksess med filmen “The Professor” vil bli sett på som en vei ut av Kris for Johnny Depp å servere.

En helt annen rolle enn Johnny Depp

Johnnz Depp professoren

Professoren 2019 og rollen som Johnny Depp

Traileren avslører mye om handlingen: Den viser nøyaktig hvordan en dødssyk professor bryter de sosiale reglene og hva han gjør i prosessen. Det er også noen av de viktigste filosofiske og til og med metafysiske spørsmålene som man prøver å svare på i løpet av filmen.

Som sagt ser det ut til at hovedstemningen i filmen har noe å gjøre med hovedaktørens nåværende liv – Johnny Depp.

Zoey Deutch har den kvinnelige hovedrollen i filmen

Professor zoey deutsch

Traileren har vært ute i noen dager og skaper store forventninger til selve premieren. Denne rollen som Johnny Depp er veldig forskjellig fra de vi allerede kjenner i filmkarrieren. Personen han skildrer er virkelig veldig realistisk. Det var helt annerledes med pirat- og vampyrrollene, noe som gjorde ham spesielt kjent tidligere. Her er han en professor som får vite at han har knappe seks måneder å leve. Plutselig endrer han hele sitt livssyn. Altså et psykologisk og filosofisk emne. Vi venter utålmodig på filmen!

Johnny Depp selv, som professoren i filmen, har det vanskelig i livet

Professoren syk i sengen

Du forventer et fantastisk spill fra Zoey Deutch

Professorscenen tysk

Zoey Deutch i en annen flott film

Stor skuespillerinne The Professor

Scene fra filmen – The Professor

professorscenen fra filmen