Victoria Beckham fylte 45 år 17. april, og du kan ikke se det ved å se på henne! Hvordan klarer hun det, er det sikkert mange kvinner som spør seg selv. Hva er hemmelighetene som holder dem i så god form? Skjønnhetsjournalistene på The Telegraph magazine har noen veldig gode svar på disse spørsmålene som vi gjerne vil dele med deg.

Selv med provoserende utseende viser Vicoria Bekham mye stilbevissthet

beckham i kjolen anti aging tips

Victoria Beckham med en ungdommelig, men tidløs stil

Aldringsprosessene kan ikke stoppes, men de kan også sees på som en utfordring. Fra en viss alder må du gjøre en større innsats slik at du kan vise deg fra den beste siden. Sport og god stil blir stadig viktigere, og det handler ikke om dyr sminke og klær.

Det handler om komfort og selvtillit som kvinner utstråler innenfra. Victoria Beckham har for eksempel en eksklusiv og samtidig enkel stil som får henne til å se ganske ungdommelig ut. Samtidig har den flere tidløse aspekter, takket være at den virker ganske passende.

Victoria kan absolutt gi gode anti -aldringstips

solbriller - beckham anti aging tips

Hemmelighetene til Victoria Beckhams tidløse ungdom på et øyeblikk

Hemmelighetene til det perfekte Victoria Beckham -utseendet er faktisk ikke så kompliserte. De kan fanges opp i relativt konsise ord, og det er akkurat det vi skal gjøre for deg om et øyeblikk. Sangeren har en veldig universell frisyre som passer henne veldig godt til en rekke anledninger. Den kan brukes av unge og eldre kvinner. Riktig hudpleie er en absolutt prioritet. Sminken er subtil og bare veldig sterk ved spesielle anledninger.

Spice Girls -stjernen viser at skjønnhet mellom 40 og 50 år mer handler om holdning. Hvis du følger noen tips på en disiplinert måte, reduserer du alderdommens utseende til et minimum.

Fremdeles fantastisk på 45!

magisk vicoria beckham

Anti-aging tipsene handler mindre om kosmetikk og mer om holdningen

beckham svart og hvitt anti aldring tips

Ulike antrekk fra Victoria Beckham

anti aging tips beckam times 4

Victoria bruker ikke tung sminke for ofte

anti aging tips beckham forekommer

Familien Beckham er fortsatt glad etter så mange år

anti aging tips familie beckham