Victoria Beckham er nå 42, ​​og behandling mot aldring er selvfølgelig et veldig aktuelt tema for henne. Spesielt i denne overgangsalderen, der du kan se ut som 30 med god omsorg, men se ut som 50 med dårligere omsorg, får du panikk. Temaet er tilsynelatende så aktuelt for Beckham at hun fikk laget sin egen superdyr anti-aging krem. Som det viste seg, var hun laget av sitt eget blod. Prisen på denne ansiktskremen er rundt £ 1200.

Victoria Backham legger stor vekt på hennes unge utseende

victoria beckham nåværende ansiktside

Produsenten av ansiktskremen

Produsenten av denne spesielle ansiktskremen mot aldring kalles Dr. Storm. Han skapte dem på grunnlag av stjernens eget blod fordi han ønsker å bruke de helbredende egenskapene til sine egne celler. Ifølge Victoria resulterte dette i en virkelig beroligende ansiktsmaske.

Victoria Beckhams egen erfaring med dette nye produktet ser ut til å være veldig positiv for første gang. Anti aging kremen ser ut til å fungere perfekt mot betennelse og å regenerere ansiktet ideelt. Fans og medier tuller med at det nye anti -aldringsproduktet har en “vampyrstil”.

Frisyre og andre midler er designet for å holde Spice Girl ung

miltary outfit victoria beckham

Likevel virker superstjernen veldig fornøyd med det. Det må imidlertid sies at dette bare er Victorias første opplevelse. Victoria Beckham er fortsatt i testperioden, og de positive resultatene må først bekreftes ved videre bruk. Ikke bare Victoria Beckham eksperimenterer med de originale og litt avskrekkende produktene fra Dr. Storm. Hun bruker dem også på huden til sine egne barn. Bilde med datteren – Harper, som er 7 år gammel, har allerede utgitt Beckham.

Victoria Beckham i et ungdommelig militært utseende

victoria beckham i full størrelse

I tide til den nye Spice Girls -turen

Disse skjønnhetseksperimentene, som sannsynligvis er litt for drastiske, kan ha mange årsaker. Kanskje det på en eller annen måte er relatert til den påståtte kommende turen til Spice Girls 2019. Ginger Spice Geri Horner spøkte til slutt med at Victoria Beckham ville delta. Enten det er et spørsmål om humor eller sannheten, trenger Victoria Beckham god selvfølelse for å håndtere det. Anti aging kremen vil sikkert hjelpe henne med dette.

Videoen som annonserer Spice Girls 2019 -turen

Victoria på en av de mange reklametavlene hun laget

Victoria Beckham portrett i rosa og rødt

En av Victoria Beckhams mange stjernespill

victoria beckham flott kjole

Victoria under et eksklusivt utseende

et sommerantrekk victoria beckham

Om Victoria ser så bra ut på grunn av den nye kremen?

victoria beckham foran en ny reklame