Å beskrive høydepunktene i New York Fashion Week ville støte på et stort prioriteringsproblem. Den har mange aspekter, og du vet ikke hva du skal fokusere på. Hva er det viktigste og hva definerer karakteren av motefestivalen? For eksempel ser mange mennesker på disse moteshowene på grunn av kjendisene som dukker opp der. Du vil vite mer om deres personlige liv og utvikling, deres personlige stil. New York Fashion Week viser oss selvfølgelig også hvilke modeller og merker som er spesielt populære og etterspurt for øyeblikket. Men vi forblir tradisjonelle: For oss er mote det viktigste. Vi tok en titt på showet for å se hva motetrender kommer til å toppe i det kommende året.

Slik vil moderne utskrifter se ut det kommende året

dametrender new york fashion week

Fargede trykk på New York Fashion Week

Tydeligvis vil store utskrifter fortsette å dominere det kommende året. Imidlertid vil de bli sett i en veldig abstrakt og samtidig fargedominert form. Tenk deg en lang lys kjole og en vakker farge som har blitt sølt forskjellige steder på en kunstig måte.

Sannsynligvis er dette noe vi vil se i sommertrendene etter New York Fashion Week.

Moderne kombinasjon med skinnende skinn og denim

blå og grå på trender i new york fashion week

Lyse nyanser kombinert med blonder

De som vil bruke det romantiske blondestoffet neste år, kan bli sterkt oppmuntret av New York Fashion Week. Men vi opplever dette i lyse nyanser, og det kan være en veldig modig beslutning for antrekkene dine om sommeren. Forresten, kjoler laget av blonder i oransje eller rødt ville være et fantastisk valg for offisielle arrangementer i de kommende månedene.

Bella Hadid i en moderne grønn kjole

bella hadid new york fashion week

“Eldre” trender

Du lurer sikkert på hva det betyr … Eller kanskje det er noen av dere som umiddelbart forstod intuitivt hva det betydde. Fordi blant dametrendene de siste sesongene har vi sett mange jentete ting. Også denne sesongen er denim der i alle former. Lekende dekorasjoner og tilbehør er veldig populære. Men noen kvinner foretrekker å se voksne ut og være kledd passende for alderen. Det er mange eksempler på New York Fashion Week som du kan hente inspirasjon fra. De klassiske snittene i nøytrale farger uten unødvendige detaljer og tilbehør ble ofte sett på motepodiene. Mørke kombinasjoner som denne mellom blått og svart dominerte spesielt sterkt.

Nok et denimantrekk som er spesielt moderne

denim og nøytrale på new york fashion week

Offisielle klær i lyse nyanser

Mellom denne trenden og trenden – blonder, oppdager vi mye til felles. Poenget her er å gjøre offisielle klær så iøynefallende at det grenser til eksentrisme. Vi opplever ikke bare kjoler laget av blonder i fargene rødt og oransje, men også damedrakter av fine stoffer.

Du er også velkommen til å bære iøynefallende smykker av denne typen

høsttrender for kvinner på new york fashion week

Komfortable klær for hver sesong

Sannsynligvis er den største fordelen med sommeren at vi kan bruke ganske behagelige klær. Men om vinteren og høsten ville det også vært mulig med visse modeller som vi så under New York Fashion Week. Vi har sett slike kjoler fra noen designere, som i stor grad minner om pyjamas. De fortryller også med sine originale mønstre og bilder på dem. Vi ville spontant knytte disse kjolene til høst og vår. Men de kan sikkert også brukes på de ikke så kalde vinterdagene med riktig tilbehør.

Velg nøytrale farger som blå og svart 

kvinners trender høst vinter new york moteuke

Farger av vakre blomster

Originale nyanser av rosa og lilla dominerer catwalks, i de naturlige, men ikke veldig iøynefallende blomstermønstrene til kjolene. Vi opplever de delikate nyansene ikke bare på dameklær, men også på komfortable antrekk som overalls eller pijama-lignende klær. Offisielle klær kan også brukes i disse fargene.

Denim og blått – to hovedtrender for den kommende sesongen 

denim -antrekk for dametrender

Merkene som er supertrendy

For å gi deg en best mulig ide om New York Fashion Week, tok vi en titt på samlingene til noen merker. Her er de som var viktige for oss. Disse handler om Jonathan Simkhai, Joan Smalls, Phillip Lim.

Gå for rødt for de offisielle draktene dine 

elegant dress rød lys farge new york fashion week

Disse blomsterfargene er spesielt aktuelle i 2019

farger blomster og små utskrifter new york fashion week

Holsen i metallisk glans lyser vår høst / vintertid

kjole i metalliske flotte dametrender

En parade med moderne farger for den kommende sesongen

kjole med blomster på new york fashion week

lilla og blå kvinners sommer 2020 -trender

nøytral kjole offisiell kjole

Slike antrekk kan gjøre vinteren mer behagelig

overalls behagelig ser ut new york fashion week

Rosa er en av fargene som er spesielt moderne 

rosa kjole dametrender fra new york fashion week

Her er en dristig kombinasjon med lilla

rosa og lilla av new york fashion week

rød kjole for kvinner trender ideer

Blonder i brennende nyanser er spesielt populært 

blonder kjoler kvinner trender

gode ideer nye på york fashion week