Nesten ingenting er så smertefullt som den plutselige slutten av et forhold. Men hvis du spiser det riktige, kan du hjelpe kroppen din med å komme ut av humøret og beskytte deg mot depresjon. Kosthold er ikke bare viktig for fysisk helse. Psyken har også fordeler av visse matvarer. I følelsesmessig vanskelige faser er det derfor verdt å være oppmerksom på hva du spiser. Følgende matvarer hjelper til Kom deg gjennom hjertesorg.

Sjokolade -nøtte -kjeks med chili - den perfekte oppskriften mot kjærlighetssykdom Broken heart -kjeksrose

1. Nøtter

Nøtter inneholder viktige omega-3 fettsyrer, proteiner og mineraler som bidrar til å hemme overføring av eksitasjon i nervene og dermed effektivt motvirke følelsesmessig stress.

2. Sjokolade

Det er ikke for ingenting at sjokolade er klassikeren blant kjærlighetssyk mat. Dette er fordi mørk sjokolade spesielt har en positiv effekt på humøret, fordi når den populære søtten blir konsumert, vil produksjonen av Serotonin stimulert.

Og det er bra, for spesielt etter et brudd har mange mennesker en betydelig mangel på lykkehormoner.

3. Chili

Chili er ikke bare en populær detox -mat, men hjelper også med dårlig humør takket være capsaicin som den inneholder. I likhet med sjokolade stimulerer de varme stimuliene frigjøringen av endorfiner og fører dermed til en forbedring av humøret nesten umiddelbart.

Sjokolade -nøtte -kjeks med chili - den perfekte oppskriften mot kjærlighetssjokolade og chili -paprika

Sjokolade-nøtte kjeks med chili mot kjærlighetssorg

Med disse deilige sjokolade-nøttekjeksene kan du ha tre positive effekter på humøret og bli kvitt hjertesorgen raskere.

ingredienser

180 g hvetemel

40 g pekannøtter eller hasselnøtter

40 g margarin

2 egg

50 g sukker

80 g mørk sjokolade

¾ ts chilipulver

1 ts chiliflager

Sjokolade -nøtte -kjeks med chili - den perfekte oppskriften mot kjærlighetssorg Lag sjokolade med nøtter selv

bruksanvisning

  1. Bland mel med pekannøtter og elt med eggeplomme, sukker og margarin til en jevn deig. Form deigen til en ball og pakk den inn i folie og la den hvile i kjøleskapet i ca 1 time.
  2. Forvarm ovnen til 180 ° C (varmluft: 160 ° C). Kjevle deigen ut i porsjoner til en tykkelse på ca. 3 mm, skjær ut med en stjerneform (størrelse: ca. 5 cm). Bekled brett med bakepapir. Stek midt i ovnen i cirka 10–12 minutter, og la deretter avkjøle.
  3. Smelt sjokoladen i et vannbad og finpuss den deretter med chilipulver. Pensle stjernene med sjokolade og legg to på hverandre. Dekorer eventuelt med chiliflager og la det tørke. Kjeksene kan oppbevares i ca 2-3 uker i en lufttett krukke.

Sjokolade -nøtte -kjeks med chili - den perfekte oppskriften mot kjærlighetssykte stjernekjeks med sjokolade

Ikke la hjertesorgen få deg inn. Denne enkle og deilige oppskriften vil øyeblikkelig løfte humøret og slukke lysten også.

Sjokolade -nøtte -kjeks med chili - den perfekte oppskriften mot kjærlighetssykdom å bli kvitt dårlig humør som lyser opp stemningen