Kule praktiske stuedesigner innebygd peis sofaer puter striper mønster

Kule praktiske stuedesign

Samsvarer stuemøblene med din egen livsstil? Bruk riktige møbler, farger og tilbehør til stuedesignet som bestemmer dine personlige ønsker og behov, og du vil føle deg avslappet og komfortabel hjemme.

Livlig, leken dekorasjon i stua

Kule praktiske stuedesign lysekroner gardiner sofaer puter

Hvis du liker storslåtte cocktailfester, angi det gjennom dekorasjonen i stua. Bare få dette rommet til å se attraktivt og komfortabelt ut.

Elegant og tradisjonelt på samme tid

Kule praktiske stuedesign blomsterpotte sofa komfortabel brun

Spør deg selv ‘Hva mer skal jeg endre eller legge til i stua?’

Lett flyttbare sitteplasser som passer for flere gjester, eller kanskje du trenger mer lagringsplass for spill, elektronikk og DVDer.

Rosa detaljer pynter stemningen

Kule praktiske stua designer rosa aksenter detaljer blomster

Hvis du alltid vil ha en rosa stue eller en stor samling malerier på veggen, må du bare få disse ønskene til å gå i oppfyllelse! La deg inspirere av lignende møblerte stuer og overbevis deg selv om effekten.

Kongeblå farger til dekorasjon

Kule praktiske stue design kongeblå sofa fløyel teksturer teppe

Et triks for en vakker stue, uavhengig av stil – legg glatte teksturer på knottede overflater, kombiner forskjellige farger og tilbehør på bokhyllene, kombiner nyanser med vindusgardinene eller som vist her, legg det ene teppet oppå det andre.

Lysende gule aksenter

Kule praktiske stuer designer gule nyanser

For å legge til en designpizzazz i stuen, vær oppmerksom på detaljene. Når du maler taket, gjenta mønsteret eller aksentfargen. Bare skjul de overflødige objektene, små detaljer skaper de blanke teksturene.

Fargerike, rikt mønstrede puter på sofaen

Kule praktiske stuedesigner salongbord med putemønster

For å spare penger, bruk det du har. Ta noen tallerkener fra servisetjenesten som du ikke lenger bruker, og lag et kunstverk. Det er veldig billig og nyttig å kjøpe fra brukte butikker.

Monokromatisk fargevalg – multifunksjonelt bord

Kul praktisk stue design spisebord sofabord dekorasjon

Når du skal kjøpe mindre ting eller møbler, velg de som vil passe og se bra ut hvor som helst i hjemmet. Bordet du bruker til middag kan fortsatt tjene som salongbord.

Symmetrisk opplegg

Kule praktiske stuedesigner symmetrisk arrangerende vegg

Prøv en symmetrisk design i en formell stue. Del rommet i to og planlegg et speilet arrangement på begge sider av senterlinjen.

I denne illustrasjonen tømmer skillelinjen ut midten av den innebygde peisen, hvor et vindu, gulvlampe, lenestol, sidebord og til og med kasteputer reflekterer arrangementet utenfor.

Massiv treplate på hjul – lett å flytte

Kule praktiske stuedesigner mobile møbler bordplater i tre

Det er ingen regler for symmetri i interiørdesign, men vanligvis er det asymmetriske utseendet mer avslappende.

Fremfor alt bør stuedesignet glede alle. Start med møbler og tilbehør som du kan kombinere sammen for å skape et koselig rom.

Gult, rundt salongbord trukket med skinn       Kule praktiske stuedesigner skinnbord gul   Design en tradisjonell stue – fargerike teksturer Kule praktiske stuedesigner kast en blå lenestolssofa