Kule stuetips stue dekorasjon grønt skinn lenestol bordlamper puter

Velg farger

Å dekorere et rom er det samme som å lage mat: du trenger viktige ingredienser av god kvalitet til basen og passende smak for å gjøre det minneverdig. I stuen din eller i hvilket som helst rom i hjemmet ditt er de slitesterke møblene den subtile utformingen, mens farger og teksturer gir smaken.

Før redesignet var denne stua tilstrekkelig, men kjedelig. Designeren Elaine Griffin plasserte sofaen foran det lengste vinduet, noe som faktisk letter trafikken.

Nyttige ideer for stueinnredning

Kule stoftips stue dekorasjon gardiner veggplate bordlampe rød

Mestre symmetri -kunsten for å skape et ferdig, perfekt utseende i rommet. Det er veggplater på begge sider av vinduet og lignende sidebord og lamper som grenser til sofaen. Tilbehøret fungerer som “visuelle grenser” slik at den elegant polstrede sofaen og vinduene ser slående ut.

Uendelig og trendy

Kule stoftips stue dekorasjon stoffdekke sofa puter

Velg møbler som alltid er oppdaterte, og legg til attraktive aksenter som nå er trendy og moderne. Stiler og tendenser endres når en tradisjonell sofa, stol eller spisebord blandes med forskjellige detaljer, tilbehør og teksturer.

På bildet ser vi en stoffbetrukket sofa med mange fargerike kasteputer. Senere kunne disse putene flyttes av andre, veldig forskjellige. En smart blanding av former og størrelser gir individualitet og moderne karakter.

Hvis du vil bruke et stort utvalg farger, velger du bare én type eller klassifisering som – dekorasjon med edelstener, pastellfarger eller, som vist her – dristige lyse fargenyanser.

Kombiner forskjellige mønstre

Kule stoftips stue dekorasjonsmønster rike ornamenter puter

De mønstrede teksturene pynter atmosfæren og skaper en hyggelig atmosfære i rommet. Bortsett fra hvilke typer mønstre du kombinerer – fra tradisjonelle striper til blomster til geometriske design og motiver – er det noen grunnleggende hensyn. Bland store, mellomstore og små mønstre, dette vil få dem til å se veldig fine ut sammen. Finn mønstre som passer godt med fargeskjemaet i rommet. De mønstrede kasteputer og gardiner er en fantastisk start fordi de kan bestemme de andre teksturmønstrene i rommet.

Salongbord utstyrt med en nedre hylle

Kule stuetips stue dekorasjon salongbord hyller

Når du velger stuemøbler, bør du vurdere funksjonen og være modig i å kombinere dem. Dette salongbordet har en nedre hylle hvor du kan lagre bøker, mens det neste bordet ganske enkelt er dekorativt og moderne.

Stuen er selvfølgelig et sted hvor du kan hvile og slappe av. Finn slike måter å forvandle funksjon til form.

 Lyse pastellfarger – delikat, blek veggfargeKule stoftips stue dekorasjon gardiner malerier veggFet, mettet tekstur i stua  Kule-stue-tips-stue-dekorasjon-maleri-lenestol-sofa-skinn-fargerikt Metallisk krakk malt i grønt fungerer som et sidebord Kule stoftips stue dekorasjon krakk malt grønn Hvitt enkelt sidebord dekorert med fargerike aksenter Kule stoftips stueinnredning neste bordformede vaser

Åpne vegghyller i gult – hjemmebibliotek

Kule stoftips stue dekorasjon hyller bøker gule

Ikke bare bruk serveringsbrett i spisestuen

Kule stoftips stue dekorasjon serveringsbrett blomster vaskebøker Dekorer veggene med malerier Kule stoftips stue dekorasjon bordlampe hvit lampeskjerm