Hvis du allerede har nok erfaring med utendørsbassenger, vet du sannsynligvis at et bassengdeksel definitivt er nødvendig når utetemperaturene er kule. Baldakinene tilbyr et bredt spekter av former som passer til ethvert bassengdesign, uavhengig av bassengets størrelse og form. Ved hjelp av taket vil du definitivt ha mer bademoro og begrensningene vil være mye mindre. Værforholdene er da irrelevante, og du kan bruke bassenget når som helst. I denne artikkelen lærer du de positive aspektene ved bassengkapslinger og hvordan investeringen vil lønne seg i fremtiden.

Velg et elegant bassengområde

inne i bassenget

Hvorfor er det verdt investeringen?

Mange punkter og positive eiendommer taler for å kjøpe et bassengkabinett. Ikke bare kan du løse mange problemer, men du kan også spare penger i fremtiden. Årsaken til dette er det faktum at mange konstruksjoner er laget av gjennomskinnelige materialer. De varme solstrålene kan varme vannet i bassenget.

Den kanskje viktigste fordelen med kalesjen er vannvedlikeholdet til bassenget. Dette vil redusere forurensningen ekstremt og vedlikeholdskostnadene vil da også senke seg. Takket være bassengdekselet er bassenget ditt beskyttet mot fallende blader og smuss året rundt. Det ville til og med være mulig å utstyre bassengdekslet med et solsystem. Dette gjør investeringen fornuftig og fornuftig.

De halvhøyde versjonene er spesielt praktiske

basseng taktekking sommer

Typer av bassengkapslinger

Presenningsdeksel

De billigste variantene blant baldakinene er presenningene, som regnes som et enkelt deksel. Du kan designe formen på presenningen individuelt og bestemme den eksakte formen og størrelsen selv. Fargepaletten er også veldig rik og variabel, men den blå fargen er den mest ettertraktede av alle. Presenningen er UV-stabilisert og fargen er derfor ikke skadet. Men disse presenningene har en estimert levetid på 3 til 7 år i sterk sol. Minst 2 personer kreves for dyrking, noe som ikke går bra i forhold til de andre alternativene.

Med en stabil festing av presenningen er det ikke noe problem å gå på den

stabil dekning

Halvhøyde og høye varianter

Halvhøyde og høye bassengdeksler er ikke bare mer praktiske og fleksible, de tilbyr også et perfekt utseende som forbedrer bassenget ditt. Med andre ord blir bassenget et avslapningsområde, fordi de elegante møblene oppfyller alle forventninger. Denne typen bassengdeksel har nok plass og brukbar plass til salongsett og puter. Planter kan også plasseres der og dvale. Elementene i kalesjen er veldig enkle å flytte, og mange modeller kan flyttes bak bassenget for enkel oppbevaring. Et gjennomsiktig plastglass kan sees på som et tak. Nattkjøling av badevannet er minimal på grunn av de perfekte isolerende egenskapene til bassengdekselet, og dette tillater bading om natten, noe som er en kul opplevelse om sommeren. Siden dørene kan låses, er det ulykkesbeskyttelse for barna eller kjæledyrene dine.

Med taktekking blir vedlikehold av basseng mye enklere

elementer av bassengdeksel

Ved hjelp av bassengdeksler bestemmer du selv når du vil svømme. De mange fordelene sikrer maksimal komfort og bademoro. Så du kan bruke bassenget mye lenger enn før

La konstruksjonen være stengt om natten

takbasseng i aluminium

Plasser salongsettene dine uten bekymringer, det er nok plass!

elegant bassengdeksel

Du kan velge fargene i henhold til din personlige smak

  grønt bassengdeksel

Nyt sommerdagene skikkelig

halvhøyde bassengdeksel

Veldig kreativ form og solbeskyttelse

inne i bassenget

Bassenget kan også stå åpent i løpet av dagen

konstruksjon bassengdeksel

Design ditt eget avslapningsrom

luksuriøst bassengdeksel

Nyt bassenget når som helst

perfekt bassengdeksel

Presenningsdekselet er det billigste alternativet

presenning som tak

Designet rundt bassenget er også viktig

ideer for taktekking av basseng

Bassengkapslingen er et must for hvert basseng

tips om bassengtekking

Personlig design og fleksibilitet i ett

bassengdeksel laget etter mål  fordeler ved taktekking av basseng rektangulært bassengdeksel runde utdypninger rundt bassengkapsling sommerprosjekter basseng