tatovering farge farget geometrisk tatovering

De beste tatoveringsfargene å velge mellom

Uten matchende farger ville en flott tatovering rett og slett være umulig. Man kan også forbedre en gammel, allerede eksisterende gjennom dyktig anvendelse av disse. Ikke glem å være oppmerksom på temaet. Fordi for hver nye tatovering er det også små nye arr!

Så vurder også å bruke sminke for å krydre tatoveringer med farge. I dette tilfellet må du gjøre alt om og om igjen. Men samtidig vil slike løsninger vise seg å være sunnere på sikt. Videre kan du være litt annerledes praktisk talt hver dag!

Tatoveringsfarge – kule ideer for kvinner

tatoveringsfarge overarm tatovering blomster fargerik rød

Men la oss ta et skritt tilbake nå. La oss se på noen tatoveringsfarger og deres særegenheter.

Rett gamle tatoveringer

tatovering farge fargede roser riktig alder tatovering

Tatoveringsfarge svart

Du kan bruke en ny, mørkere, for eksempel svart farge på en gammel tatovering. Mange synes dette er en utmerket løsning. Du har vanligvis ikke noe annet valg. Fordi lysere farger på eksisterende tatoveringer bare ikke fungerer. I kontrast dekker den svarte skyggen praktisk talt alt. La en god spesialist gi deg råd før du installerer dem.

Rev med vinger

tatoveringsfarge rev svart med vinger blå

Tatoveringsfarge mørk blå

Dette er også en veldig god måte å dekke over gamle tatoveringer. Fargen må være mørk og lys. Dette er den eneste måten hun kan dekke slike tatoveringer med lettere nyanser. Det viktige er hvor mye du trenger for å dekke det gamle bildet helt.

Tatoveringsmote – form og farge

tatovering farge arm tatovering geometrisk mønster

Gjør opp med fargen på huden

Du kan også dekke den gamle tatoveringen med hudfarge. I dette tilfellet velger du en nyanse som matcher din naturlige hudfarge. Noen ganger må du bruke mer enn ett lag for å oppnå ønsket effekt.

Levende tatoveringsfarger

tatovering farge underarm tatovering fugl broket

To rettelser

Avhengig av tatoveringsfargen kan du også trenge to nyanser av sminke. Man bør være veldig nær den naturlige hudfargen. Den andre, derimot, må være to toner mørkere. Først bør du bruke de mørkere nyanser for å dekke den gamle tatoveringen helt. Da bør du matche det hele med den lysere nyansen. Så det vil ikke være flekker igjen.

Farget ugle på en gren

tatovering farget ugle på gren lilla rosa turkis

Sterke tatoveringsfarger i bruk

tatovering farge farget ugle lilla turkis konturer

Author