Kreativitet, kunnskap og innovasjon på Domotex 2017

Så snart en messe er over, kommer det neste internasjonale trendbarometeret med en gang: Domotex 2017 i Hannover. Og i år er det klart: Innovasjoner! Fremfor alt var mangfoldet av materialer i gulvbeleggets verden i søkelyset på messen. Mer enn 1400 utstillere fra 60 land viste stor klasse igjen fra 14. til 17. januar. I tillegg til europeiske produsenter og designere, presenterte også betydelig flere deltakere fra Nær- og Fjernøsten og USA seg i år. Mange innovasjoner i alle segmenter av bransjen ble vist, spennende foredrag ble holdt og inspirerende arrangementer ble organisert. Det kresne spesialpublikummet og de forbløffede besøkende hadde den unike muligheten til å bli kjent med de siste trendene innen tepper og tepper, så vel som alle andre gulvbelegg som er på markedet eller som har blitt fullstendig gjenoppfunnet.

Domotex 2017 i Hannover

domotex 2017 messe gulvbelegg tepper tepper

Hvilke trender målte Domotex Barometer i 2017??

Som på Heimtextil og IMM Köln 2017 er det også en klar tendens til bærekraft og naturlighet, men samtidig til mer kos og individualisering. Materialer av høy kvalitet som kan rengjøres raskt og enkelt og er ekstremt slitesterke, er helt klart veldig populære.

Alt skal se mer harmonisk og hjemmekoselig ut i dine egne fire vegger og selvfølgelig også være ufarlig for helsen vår. Tregulv med et brukt utseende eller med meningsfylt korn og laminat kunne knapt skilles fra ekte tre. Sildebensmønstre er definitivt tilbake på moten og gir mer visuell dynamikk i rommet.

Utstillingsområdene til [e -postbeskyttet]

domotex 2017 messe innovasjoner gulvtepper

Nykommere og innovasjoner innen gulvbelegg

Den siste produktutviklingen og behandlingsalternativene, samt en rekke visjoner for fremtiden, ble presentert i utstillingsområdene i [e -postbeskyttet]. Motstandsdyktige gulvbelegg laget av naturlige råvarer og den fleksible singelparketten fra Volunta var bare noen av de ubestridte høydepunktene på Domotex, sammen med innovative leggesystemer som Easy Click System fra iDecking. En skikkelig revolusjon innen leggingsteknikker! Dette betyr at du enkelt kan montere gulvbordene selv bare med føttene. Høres det for urealistisk ut for deg? Overbevis deg selv om dette nyskapende gulv med stil.

Easy Click System fra iDecking er en virkelig revolusjon innen leggingsteknologi!

domotex 2017 messe gulvbrett idecking easy click system

Teppe eller tregulv? Eller kanskje begge sammen? I verkstedet “Young Designer Trendtable” behandlet nykommere i gulvbransjen mange slike spørsmål i flere dager og eksperimenterte med ukonvensjonelle ideer med hensyn til design og materialer. Ledet av den anerkjente designeren Stefan Diez, har verkstedet blitt et fruktbart sted for ustanselig kreativitet og eksperimentering.

Innovative ideer og mot til å designe

domotex 2017 nye gulvtrender tepper tepper

De siste teppetrendene på Domotex 2017

Sand- og jordfarger i tepper øker, det samme er tepper laget i form av fliser. Erfarne designere som Jürgen Dahlmanns fokuserer mer på farge og lekenhet i år. Hans teppekreasjoner av høy kvalitet imponerer med sine fantasifulle, tredimensjonale mønstre og kunstneriske motiver. Det er ikke for ingenting at han var “teppestjernen” i bransjen på Domotex.

Jürgen Dahlmanns og hans nyeste tepper

teppe stjerne jurgen dahlmanns teppekolleksjon domotex 2017

Klassiske persiske tepper blir tolket på nytt og iscenesatt. Først og fremst teppene av Hossein Rezvani, som også vant Teppedesignprisen med dem. Den unge og vellykkede teppedesigneren Jan Kath har nok en gang fascinert et spesialpublikum og lidenskapelige designkjennere med sine siste prosjekter. Kosende myke teppekreasjoner med fjernøsten -stil og imponerende motiver fra verdensrommet og naturen. Bare fantastisk!

En kort oversikt over de viktigste høydepunktene på Domotex 2017:

 

domotex 2017 gulvbelegg tepper levende trender hendelsesforedrag

domotex 2017 messe gulvtepper tepper

domotex messe tepper 2017 håndlaget