Å finne det riktige teppet virker ikke som en lett oppgave. I tillegg til det gigantiske utvalget av design, materialer, størrelser og priser, er det en rekke viktige punkter å vurdere før du bestemmer deg for “drømmeteppet”.

I dag vil vi behandle akkurat dette emnet og finne ut hvilke Tepper Hvilke stuer kan settes godt opp, hva du skal se etter før du kjøper og hva du skal gjøre når du legger ut Tepper må definitivt unngås.

TEPPER6

Hva er viktig når du skal velge materiale? Legg merke til formålet?

Før du leter etter et teppe eller til og med kjøper et, tenk nøye over formålet det er beregnet på. Hvert boareal i huset eller leiligheten din har en klar funksjon, noe som kan gjøre ditt valg av teppe litt enklere. På gangen og på barnerommet, for eksempel, kan du til og med forutsi hvor ofte det nye teppet skal gås på og hvor ofte du må rengjøre det.

Her ville tepper eller løpere være mer passende, fordi de kan støvsuges eller fjernes midlertidig og rengjøres så ofte som nødvendig.

TEPPER2

Noen mennesker er allergiske mot syntetiske stoffer, så vi vil anbefale at du gjør en “teppetest” før du kjøper, som nå tilbys av flere og flere produsenter.

TEPPER 7

Hvilke tepper passer for små og hvilke for store rom?

Bortsett fra at Tepper som oppfyller en funksjonell oppgave, handler disse ofte om estetikk og dekorasjon. Noen Tepper er virkelige kunstverk og fortjener et viktig sted hvor de kan utfolde sin fulle prakt. Siden vi ofte velger et teppe for et bestemt rom og ikke omvendt, la oss se nærmere på hvordan du velger en form og størrelse som er passende og fordelaktig for rommet. Forresten, du vil finne kompetent råd og en god en Det finnes et utvalg tepper her.

TEPPER 1

Jo mindre rommet er, desto større er utfordringen med å innrede det på en fordelaktig måte. Det sies ofte at lyse nyanser får rommet til å se større ut. Det er sant, men teppens tekstur påvirker også atmosfæren i rommet. Av denne grunn anbefaler vi deg å jobbe med kontraster og legge terrakottafliser eller parkett i mørke, men varme brune toner under det lyse teppet. På denne måten lar du teppet komme i forgrunnen og øker dermed hyggen i rommet.

TEPPER5

I store rom er det nok plass, men det kan også oppstå feil i romdesignet her. Orienter deg etter rommets form, oppfatt lysinnfall gjennom vinduene og planlegg teppet om mulig før du kjøper. På dette tidspunktet vil vi anbefale teknisk råd fra Knutzen Wohnen, hvor du vil bli gitt kompetent rådgivning i henhold til dine individuelle behov.

TEPPER4

På hvilke gulvbelegg kan tepper komme til sin rett??

Rent designmessig bør du, som allerede nevnt, strebe etter kontraster. Fargesammenligningen bør ideelt sett utfylle teppens egenskaper harmonisk.

Hvorfor er et besøk på møbleringsmarkedet viktig, og hva lover de profesjonelle rådene oss??

I mange tilfeller er det tilrådelig å søke spesialist. Online shopping er alltid bra, men på innredningsmarkedet får du også mange svar på spørsmålene dine, kreative løsninger og til og med andre gode tips og forslag.

TEPPER5

Spesielle forespørsler og skreddersydde produkter

Det er egentlig ikke relevant hvor mange produkter som tilbys på markedet, fordi det alltid er mennesker som handler etter deres personlige smak og behov og ofte har ekstra ønsker. Takket være slike kunder er det nå mulig å individualisere det elskede teppet mot en ekstra kostnad.

Hvis alle er glade og fornøyde til slutt, har vi gjort alt riktig og ønsker deg et vellykket teppekjøp!

TEPPER3