I private oppholdsrom legges det stor vekt på følelsen av velvære. Trivsel er dagens orden, og dette kan oppnås gjennom interiørdesign som er tilpasset livsstilen og personlige behov. Det er ikke bare en smakssak å designe et komfortabelt hjem, men også en ansvarlig oppgave å velge og bruke de riktige materialene og stoffene. Hva gjør leiligheten til et ekte hjem? Flere designalternativer er tilgjengelige for å gjøre et rom behagelig. Den tiltalende og funksjonelle designen er ikke bare basert på møbler og dekorasjon. Gulvet har også en stor rolle i helhetsinntrykket av rommet.

vinylgulv design barnerom

Når det gjelder innredning, streber du ikke bare etter funksjonalitet og moderne design. Rommet skal også ha et individuelt utseende. Det er her det riktige gulvet spiller inn. Hvis vi antar at designgulv muliggjør individuell romdesign, vil vi sette vinyldesigngulv i sentrum for vårt bidrag i dag.

Gjerne noen klisjeer om vinylgulvet er ødelagt her …

Designbelegg med et vakkert utseende gjør individuelle designkonsepter mulig

Et designgulv er laget av polyvinylklorid (PVC), eller vinyl for kort. Når det gjelder vinylgulv, skilles det mellom flytende klikkvinyl og klebende vinyl. Men begge er preget av et vakkert utseende. Hvis du vil gi rommet et personlig preg, er vinylgulvet perfekt for det. Et vinylgulv kan brukes for å oppnå et autentisk utseende i tre, stein eller marmor. Stilige designgulv er ekte allroundere i moderne interiørdesign.

Et sunt inneklima er ønskelig

Inntil nylig inneholdt vinylprodukter fortsatt mange forurensninger. Heldigvis har produksjonsprosessen endret seg betydelig. Selv allergikere kan nå glede seg over et vakkert vinyldesigngulv, for i dag oppfyller vinyldesignprodukter av høy kvalitet høyere standarder. I dag brukes myknere i produksjonen av fine vinylgulv, som ligner de som brukes i produksjon av leker og drikkeflasker. Disse er fri for skadelige stoffer og beskytter derfor helsen din.

vinylgulv på soverommet elegant og funksjonelt

Hva er fordelene med et vinyldesigngulv?

God kvalitet og rimelige priser er gode grunner til å velge vinylgulv. Men det slutter ikke listen over vinylfordeler. Men tvert imot! Hvilke er de?

  • Lett å legge og støydempende. Den behagelige gåstøyen er en av vinylens viktigste bekvemmeligheter
  • Holdbarhet, fuktmotstand og lang levetid er ytterligere egenskaper som taler for å kjøpe vinylgulv. Dette betyr at gulvet på badet også kan legges med vinyl. Den selvklebende vinylen er spesielt egnet for dette. Imidlertid er vanntett lim og silikonforsegling av avslutningene forhold som virkelig må vurderes.
  • Å lage et koselig rom med vinylgulv bør ikke betraktes som umulig. Vinylen gir ikke bare glans, men også komfort
  • Vinylen har et smussavvisende belegg, noe som gjør den veldig lett å vedlikeholde; Så den har veldig gode hygieniske egenskaper: du kan enkelt støvsuge den og tørke den med en fuktig klut
  • Dette er et miljøvennlig materiale fordi det også kan resirkuleres
  • skadede elementer kan enkelt byttes ut
  • kan enkelt kombineres med gulvvarme

vinylgulv på badet vanntett

Avslutningsvis vil vi oppsummere at designgulv er funksjonelle gulvbelegg som ikke trenger å gjøre uten et elegant utseende eller varige resultater. Dessverre kan gjenstander som er for tunge legge mye belastning på gulvet, ettersom vinyl vanligvis er et mykt gulvbelegg. Men det som har fordeler har også ulemper! Du må også vurdere og godta dette før du velger en Legger vinylgulv! Er en egnet for hjemmet ditt? Fordi en ting er sikkert: hvert nytt gulv er en stor investering, som ingen kan nekte for!