Teppe i stuen symmetriske sofaer salongbord

Sofistikert symmetri

En speillignende refleksjon kan sees i stuen, skapt av de sammenkoblede møblene. Veggteppet ligner det grå / blå mønstrede teppet.

Levende ideer for teppe i stua

Teppe stue lysekrone sofaer vindusplass

Luksus vindusplass

Dette beroligende rommet inviterer deg til å sette deg ned eller ta kontakt med familie og venner. Tone-på-tone teppemønstre fanger oppmerksomheten din uten å være overveldende.

Gulv på soverommet

Teppe stue sebramønster soverom hodegjerdeVelg et sebra -teppe for ditt eget soverom. Gjentatte mønstre og farger i alle møbler til lamper og tilbehør lyser opp rommet.

Moderne, ikke likegyldig

Teppestue moderne varm ambiente

Noen ganger synes du moderne design er kaldt, men i dette tilfellet er det helt annerledes. Møbler uten ben er like attraktive som de interessante tilbehørene og kunstverkene. Den beroligende grønne veggfargen er akkurat som teppefargen (det er alltid lettere å kombinere farger)

Naturlig, nøytral sittegruppe

Teppe i stua, selvfølgelig, nøytralt blomstermønster

Et subtilt teppe mønstret med blomster bringer naturen inn i huset. Tekstur, mer brukt for fargen, tilfører visuell interesse og komfort, mens det gardinfrie vinduet slipper inn mye naturlig lys inn i rommet.

Brun, blå og hvit vakkert kombinert

Teppe i stuen brun blåhvit

Sjokoladebrun og blå viser seg fortsatt å være en attraktiv fargekombinasjon. Selv om teppet og veggfargen er mørkere, får de hvite aksentene som vasen stuen til å se hyggelig ut.

Kombiner moderne og tradisjonelt

Teppe i stuen moderne tradisjonell sofa lenestol tre

 Den tradisjonelle designen i dette teppet i stuen er et søtt tillegg til de moderne møblene og det sammenkoblede tilbehøret. Metalliske aksenter på alle møbler understreker teppedesignet.

Strandinspirert soverom

Sjøstrandinspirert teppe i stuen

Bruk sand- og havfargene på soverommet ditt med dette tofargede teppet og myke blå vegger og sengetøy. Sølvtilbehør, bilderammer og møbler er vakre tillegg.

Tradisjonell, elegant innredning i stuen

Teppe i stuen skinn sofa sofa bord

Innebygd peis varmer de kalde dagene

Teppe i stuen ved siden av damplaten glasspeis

Raffinert og flott

Teppe i stuen brun skinnsofa lesehjørne

Takvinduer lar naturlig lys strømme inn i rommet

Teppe i stuen loftet øverste etasje