Hvordan rengjør jeg ullteppet mitt ordentlig?

Har du møblert leiligheten din med et vakkert bomullsteppe? Vi gratulerer deg med denne flotte beslutningen! Ulltepper er en variant for folk med god smak. Dette er også en variant som har blitt godt testet i sin tid. Bomull dominerte markedet til slutten av 1950 -tallet. Da spilte nylon og andre syntetiske stoffer inn. Noen ganger ble de oppfattet som en mer praktisk løsning, og de har presset bomullsteppet tilbake.

Ullteppet er en god løsning for hele familien

Ulltepper rengjør Komfort for hele familien

Ulltepper i ypperlig kvalitetUlltepper rengjør ulltepper av høy kvalitet

I de siste årene begynte folk å huske den høye verdien av naturlige tekstiler. Så ullteppet ble gjenoppdaget.

Den eneste rimelige grunnen til at du ville gi avkall på det i dag er at det er ti ganger prisen. Men det er verdt det …

Ullteppet vil tjene deg lenge, men bare hvis du passer godt på det. Det er nettopp dette aspektet vi ønsker å forholde oss til i dag. Les våre tips og triks for god pleie av ulltepper!

Enkelt å rengjøre ulltepper

Stue ullteppe rent gulv

Ullteppet vil tjene deg veldig lenge

Rengjøring av ulltepper, tregulv, lenestoler, sitteputer

Hvor ofte bør du rengjøre ullteppet??

Du bør rengjøre teppet regelmessig, ikke mer enn en gang i uken. Han har evnen til å samle ganske mye skitt. Som et resultat skiller det seg mye støv i rommet, og dette er svært farlig for beboernes helse. Dette er enda mer sant hvis du har små barn hjemme.

Støvsug og rengjør ullteppet en gang i uken

Støvsug ulltepper regelmessig

Er det dyrt å rengjøre ullteppet??

Mange bekymrer seg for at ullteppet blir enda dyrere på grunn av de spesielle rengjøringsmidlene. Det er til og med en utbredt oppfatning at den bare skal rengjøres profesjonelt. Det er ikke sant.

Du kan bruke universelle rengjøringsmidler for å rengjøre ullteppet

Rengjøring av ulltepper Vaskemidler fjerner flekker

Du kan bruke rengjøringsmidlene som er tilgjengelige på markedet for å rengjøre ullteppet. Du må være forberedt på at det vil komme litt ubehagelig lukt i rommet etter rengjøring. Dette har å gjøre med stoffets naturlige karakter. Du må lufte rommet godt de neste 2 til 6 timene, slik at det lukter normalt igjen.

Hva er nødvendig?

Rengjøring av ulltepper som bruker vaskemidler

Kjemikalier for rengjøring av ullteppet

Sørg for at pH -verdien til rengjøringsmidlene som brukes til rengjøring ikke overstiger 8,5. Vi har å gjøre med organiske fibre, og de kan misfarges av de sterkere stoffene.

Og nå er teppet rent og kosete igjen

Ullteppe, rent, mykt teppe, hjemmetekstiler

Farging av ulltepper

Hvis det vises flekker på ullteppet som er vanskelige eller vanskelige å rengjøre, kan du også farge dem. Men ikke ha for høye forventninger. Flekker blir mindre synlige etter påføring av en mørkere farge. Men de vil ikke forsvinne helt.

Fjern kaffe og rødvinsflekker 

Rengjøring av ulltepper Fjern kaffeflekkerRengjør ulltepper Fjern rødvinsflekkerUllteppe rent fargerikt mønster stue teppe Rengjøring av ulltepper Stue -tepper fjerner flekkerUllteppe rent klassisk interiør i stuenRengjøring av ulltepper Gjør stuen tepper rene Ullteppe rent rundt stue teppe fargeriktUllteppe ren stue gulv ideerRengjøring av ulltepper Ulltepper i barnehagen