Tapetmønster teppe Sabine de Gunzburg atelier

Tapetdesign av Sabine de Gunzburg

For bare noen få år siden jobbet Sabine de Gunzburg som interiørarkitekt i et studio av vennene sine. Å finne et passende veggteppe eller veggteppe for gulvet har vist seg å være hovedproblemet. Det gikk så langt at Sabine de Gunzburg bestemte seg for å reise til Asia for å lete etter nytt materiale og inspirasjon til sine egne prosjekter.

Sabine de Gunzburg

Veggteppe Sabine de Gunzburg atelier

Designer tepper

Tapetmønster design Sabine de Gunzburg atelier

Hun har sin egen samling som er sterkt påvirket av håndverkskunsten fra Nepal. Vi mener fremfor alt teknikkene for veving og materialene.

Dekorative gobeliner

Tapetdesign Sabine de Gunzburg atelier

Samarbeidet med Francis Picabia

Sabine de Gunzburg fikk tillatelse fra Francis Picabia til å lage sin egen designlinje for tepper. Motivene som skulle komme opp var veldig spesielle. Det handlet om artistene i den franske avantgarden. Maleren Serge Poliakoff var også inkludert i samlingen. I tillegg til Sabine de Gunzburg var også andre artister involvert i prosjektet. For eksempel kunstneren Matthias Bitzer, møbeldesigneren Vladimir Kagan og den anerkjente artisten Frank Gehry. Frank Gehrys spesielle bidrag var at man klarte å bruke maling med akvareller på teppeveving.

Røde prikker

Tapetmønster prikket mønster Sabine de Gunzburg atelier

 Silke og dens rolle i teppeveving

Kunstneren understreker viktigheten av silke for gulv- og veggtepper. Som hun selv husker, var de alltid laget av dette materialet. Denne tradisjonen har ikke blitt avbrutt i de orientalske tradisjonene som produserer de vakreste verkene av denne typen. Innovasjonen må på ingen måte skje i endringen av dette faktum. Det handler snarere om å styrke teppestrukturen gjennom en innovativ formel.

Geometriske mønstre og abstrakte elementer

Veggteppe Sabine de Gunzburg atelier wanddeko ideen

individualitet

Silken garanterer individualitet til ethvert gulv eller veggteppe. Dette er fordi fargene på alle brikkene alltid er helt forskjellige. Videre garanteres den individuelle karakteren til hvert teppe ved utarbeidelsen for hånd. Sistnevnte er et faktum uansett hvor mange innovasjoner du legger til i produksjonsprosessen.

Patchwork -utseende

Veggteppe Sabine de Gunzburg atelier geometrisk mønster

En av grunnene til at hvert gulv eller veggteppe er så verdifullt er at det er laget i løpet av mange måneder.

Teppeutstilling i studio

Tapetmønster prikker Sabine de Gunzburg atelierutstilling

Den nye stigende moten for tepper

Gulv- og veggtepper blir stadig viktigere. De er en av de klassiske trendene som stadig kommer og går. Inntil for fem -seks år siden var ingen praktisk interessert i det. Nå er de fasjonable igjen og veldig etterspurt av folk. Talentet til artister som Sabine de Gunzburg bidro absolutt til dette.

Tepper er trendy igjen

Tapetmønster prikker Sabine de Gunzburg atelier

Smarte teppemønstre

Tapetmønster røde prikker Sabine de Gunzburg atelier

Designer tepper

Tapetmønster prikker Sabine de Gunzburg atelier veggdekorasjon

Lappetepper har et veldig sjarmerende utseende

Veggteppe Sabine de Gunzburg atelier farget geometrisk mønster

Designeren presenterer selv sine gulv- og veggtepper

Veggteppe Sabine de Gunzburg atelier