teppe design teppe løper kjøkken friskt mønster hvitt gulv

Dekk gulvet eller trappene med et teppeløper

Tepper og Teppeløper er det første du legger merke til i et rom. Derfor dekker du hallgulvet med en Teppeløper. De enkelte stuer er også lagt med tepper for å skape et fint helhetsbilde av atmosfæren.

Disse dekorative tekstilene til gulvet har en sterk innflytelse på utseendet på et rom, og deres bidrag til et perfekt romutseende bør ikke undervurderes.

Krydre trapperommet i gangen med et elegant teppemønster

teppe design gangen trapp elegant

Vanligvis trekker du en Teppeløper for gangen og kjøkkenet. Disse sørger for en hyggelig atmosfære i stuen, soverommet og barnerommet. Imidlertid bør det skilles mellom et teppe og et teppeløper. Hovedsakelig er de forskjellige i lengde og materiale. Det bør også nevnes at teppeløperdesign også kan være kortere. Slike design er ofte valgt for stuen.

Det fargede mønsteret oppdaterer de hvite stuemøblene

teppe løper stue farget hvitt stue møbler friskt

Farget stripet mønster bringer en munter stemning inn i barnehagen

teppe løper barnerom fargede striper vegg tapet vegglampe

Teppeløper og tepper gjør det første inntrykket i et rom. Hvis du deretter ser nærmere på interiøret, kan du se om disse er riktig koordinert med de andre romelementene. Så hva er kriteriene for å velge dem? Det er viktig om tekstilet er robust eller heller dekorativt. Kvaliteten viser seg å være en viktig faktor for gangensteppet, fordi dette rommet er preget av intens trafikk. Av de samme grunnene bør tettheten også tas i betraktning. Stil spiller selvfølgelig en ledende rolle i utvalget. En teppeløper på kjøkkenet skiller seg fra tepper i et barnerom, både dekorativt og praktisk. Uten tekstiler som tepper og gardiner ser et rom på en eller annen måte tomt og ubehagelig ut. Teppet bringer forskjellige følelser inn i det respektive rommet: Du kan få rommet til å se koselig ut, eller du kan oppdatere det med livlige mønstre og farger. Tepper fyller rommet og får det på denne måten til å se ut på et høyere nivå. Men for at det skal skje, bør du velge riktig modell blant dem alle. Ikke en lett oppgave når du tenker på det mangefasetterte utvalget av mønstre, stoffer og stiler.

Enkel design for gangen

teppe design teppe løper gang design trapp

Trappeteppe i gangen

teppe design teppe løper trapper gang decovase

Mørkegrå lar de hvite kjøkkenskapene komme til sin rett

teppedesign teppeløper mørkegrå hvite kjøkkenskap

De mangfoldige teppemønstrene og løpermønstrene skaper en viss stemning, men kan også utelukke områder i rommet. Dette er en fin tilnærming til åpen planløsning.

Skill stuen med teppet

teppe løper stue dekorere fancy lenestol gulvlampe

Rutete modell i fargerike nyanser

Teppeløper stue farget mønster tregulv

Kjøkkenet kan for eksempel krydres pent og enkelt ved ganske enkelt å legge til en Teppeløper integrert i interiøret. Selvfølgelig har dette en praktisk funksjon. Som her, i gangen eller i stua, er det viktig å sikre at tekstilet ikke sklir når du går. Dette er ikke alltid tilfelle, men det skjer med noen materialer. Så vurder måtene du registrerer dette på, om det er nødvendig. Dannelse av bølger er uestetisk og ulykker er ikke velkomne!

 Unngå ubehagelig dannelse av bølger

teppe design teppe løper kjøkken hvite kjøkkenskap blomster

Stripet mønster i svart og hvitt

teppe løper kjøkken design stripe teppe hvit veggmaling

Oppdater atmosfæren med vakre tekstiler

teppe design teppe løper kjøkken friskt mønster tregulv innfelte lys

Gjør barnerommet livlig med fargede striper

teppe design teppe løper barnerom fargerikt mønster roman persienne

Elegant modell i grått til soverommet

teppe runner soverom garderobe speil overflate anheng lampe

Persiske tepper pynter opp stuen

teppedesign stue persisk teppeløper vakker veggdesign hjørnesofa

Grønne aksenter på kjøkkenet

teppe løpere kjøkken stripe mønster gulvfliser lyse kjøkkenskap