Monter gulvbordene bare med føttene!

Legge eller bytte gulvbord har aldri vært så enkelt og raskt som med de nyeste produktene fra iDecking Revolution. Selv navnet på dette italienske selskapet begynner med "JEG." – som innovasjon! Det var ikke for ingenting at deres patenterte EasyClick- og EasyChange -systemer var noen av de Høydepunkter på Domotex 2017. Forskning og lyst til å eksperimentere er veldig populære her, ikke bare innen gulvplater av høy kvalitet, men også når det gjelder innovativ veggbekledning.

DURO – innovasjonen på terrassen din

For eksempel er det innovative DURO -materialet ideelt for terrassedesign eller i form av veggpaneler for innendørs og utendørs områder. Dette materialet er robust og helt bærekraftig fordi det utelukkende består av risskall og harpiks. DURO er 100% resirkulerbart og bidrar dermed til et ekstremt minimalt økologisk fotavtrykk i produksjon og avhending. Det skal også nevnes at risskrog ellers bare er et avfallsprodukt fra landbruket og veldig ofte blir brent, noe som fører til mer CO2 -utslipp til luften. JEG.

Når det gjelder DURO, er dette ikke bare forhindret, det sparer også verdifulle trær, spesielt fra regnskogene på planeten vår. Dette materialet er slitesterkt og sklisikkert og gir den perfekte overflaten for å gå barbeint. I tillegg splintrer den ikke. DURO kan bearbeides, beises og males akkurat som ekte tre – avhengig av din egen smak og personlige preferanser. Dette innovative byggematerialet har ikke ulempene med tre. Omsorg og vedlikehold blir dermed fullstendig minimert.

idecking easyclick systemgulv på gulv

EasyClick og EasyChange installasjonssystemer

Ingen skrutrekkere, ingen lim, ingen konstruksjonslinjer eller avstandsstykker – med de innovative systemene fra iDecking trenger du ikke verktøy og hjelpemidler som normalt brukes med konvensjonelle installasjonssystemer. I stedet er det bare å trykke på en fot for å bringe gulvbordene til den perfekte posisjonen. Selvfølgelig hjelper de spesielle støttene, som også muliggjør feilfri montering, også. Takket være en spesiell nøkkel er det like raskt og enkelt å fjerne gulvplatene i EasyChange -systemet. Begge installasjonssystemene er robuste og vannavvisende og sparer deg ikke bare tid, men fremfor alt penger.

idecking-revolution-floorboards-decking

ETHERNO bambus – gulvbordene med sjarm fra Fjernøsten

Bambus er en av de raskeste fornybare råvarene i verden og foretrekkes av mange. ETHERNO gulvbrett laget av bambus av iDecking Revolution sikrer ikke bare forbrukeren god samvittighet, men fremfor alt mer komfort og brukervennlighet, spesielt utendørs. Bambusgulvbrettene er robuste, værbestandige og splintfrie og preget av perfekt barbeint komfort og et behagelig utseende – selvfølgelig 100% CE- og FSC -sertifisert!

idecking-revolusjon-bambus-gulvbord-terrassebord

Nyt den innovative merkekvaliteten fra leverandører som iDecking Revolution og gi ditt bidrag til miljøvern og bærekraftig utvikling!

Se videoen nærmere:

idecking revolution gulvplater duro terrassebord

gulvbrett gulv nyskapende duro easyclick system idecking

idecking easyclick system gulvbrett terrassebord

gulvbrett idecking revolusjon easyklick system terrassebrett

idecking revolution easychange system gulvbrett terrassebord