Din egen balkong er et populært sted, spesielt på varme dager. Folk liker å tilbringe mye tid utendørs på balkongen om natten også. Men det gjør en passende personvernskjerm nødvendig. Så du kan slappe av og nyte fritiden alene eller i selskap. Det er også flere måter å holde uteområdet unna nysgjerrige øyne. Det er viktig at personvernskjermen er funksjonell og representativ nok! I det følgende gir vi deg noen ideer for beskyttelse av personvern på balkongen, hvorfra du kan hente inspirasjon til din egen balkongdesign.

Personvernbeskyttelse for balkonger Ideer for en naturlig balkongdesign

balkong personvern beskyttelse ideer bambusmatte lage et koselig hjørne å slappe av

Balkongen som et tilfluktssted

Gjem deg bak en pålitelig balkong -personvernskjerm for nysgjerrige øyne og nyt avslapningen etter en lang dag på jobben! Dette er en av favorittdriftene for mange byboere. Ofte blir vi imidlertid utsatt for nysgjerrige øyne under oppholdet på balkongen.

Det er derfor fornuftig å vurdere en passende personvernskjerm. Dette øker komforten i det vakre rekreasjonsområdet og dermed trivselen vår.

En personvernskjerm kan ikke bare tenkes på balkonger med et stort område. Et personvern er også søkt på den lille balkongen, som bare oppstår hvis man er beskyttet mot uønskede blikk fra naboer og forbipasserende. Du kan unne deg ekte avslapning og nyte favorittaktivitetene dine som soling eller grilling.

 Moderne personvernskjermer må være ugjennomsiktige og dekorative!

balkong personvern beskyttelse ideer kreativ løsning fersk balkong

Hvis du fester potteplanter til balkongrekkverket, sikrer du også mer privatliv

balkong personvern skjerm ideer planter personvern skjerm dekorativt element

Personvernbeskyttelsesideer for balkonger – hvilke varianter er tilgjengelige?

De ulike personvernskjermløsningene på balkongen er laget i alle design og av forskjellige materialer. Når den er utformet i en passende farge, har personvernskjermen til og med en dekorativ verdi.

Gjør rekkverket ugjennomsiktig

Med Balkongbelegg gjør balkongrekkverket ugjennomsiktig på kort tid. Lengden på stoffet er bundet til rekkverket med en snor. Stoffene tilbyr et mangfoldig utvalg av farger og mønstre, slik at du kan finne en individuell løsning for personvernskjerm. Grå, beige eller blå og hvit mønster … hvis du har valget, er du bortskjemt for valg! En balkongbekledning laget av polyesterstoff er også et godt og spesielt trendy alternativ for balkongen din.

Personvernmatter laget av plast er et praktisk alternativ for personvern på balkongen. De er heller ikke bare ugjennomsiktige. Slike matter beskytter også mot vind og trekk. Det gjør oppholdet på balkongen mye hyggeligere. Personvernskjermer i PVC kjennetegnes for eksempel av høy kvalitet og holdbarhet. Noen design av personvernmatter av plast er til og med gjennomsiktige, noe som får balkongen til å se spesielt stilig ut. Kunstige hekker er andre måter å gjøre balkongen til et privat rom.

Men hvis du verdsetter en miljøvennlig løsning, så velg personvernmatter laget av naturlige materialer. Trematter og personvernmatter laget av bambus, selje eller trebark er perfekte i dette tilfellet. Denne typen personvernskjerm er også veldig fordelaktig fordi den passer godt til balkongplantene. Å plassere tykke bambusrør vertikalt ved siden av hverandre gir også pålitelig personvernbeskyttelse. En slik personvernskjerm er også et fancy optisk blikkfang!

Gjør den lille balkongen fin og koselig

balkong personvern iden personvern beskyttelse mat koselig balkong-størrelse

Sidebegrensning av balkongen

Personvernskjermen på siden er like viktig som personvernskjermen på balkongrekkverket. Sidemarkiser og rom for personvern er svært fleksible varianter for avgrensning av balkongen i siderne. Begge er spesielt plassbesparende og funksjonelle. Fordi de bare brukes når det trengs. Ellers blir de rullet opp eller brettet opp.

Personvernskjermene i plast er et annet alternativ for å gjøre balkongen ugjennomsiktig fra siden. Så du kan enkelt lage nisjer og hjørner på balkongen som inviterer deg til å dvele og hobbyer. De er laget av polyrattan eller WPC og representerer en moderne beskyttelsesløsning for balkongen. Og siden det ofte er trekk på balkongen, gir paravents bedre komfort.

Lag et koselig sete

balkong personvern beskyttelse ideer stilig idé planter ferske stoffprøver

Grønn balkongen og beskytt den mot nysgjerrige øyne

Alle som lengter etter en balkongdesign som er nær naturen, kan ganske enkelt grønt balkongrekkverket. Ulike klatreplanter eller store containerplanter er spesielt egnet for dette formålet. Selvfølgelig vil det være lurt å velge eviggrønne planter for personvern, slik at du har personvern hele året. Hvis du stoler på blomstrende balkongplanter, vil du bare ha en ugjennomsiktig personvernskjerm i visse årstider. Men et hav av blomster gir en fantastisk visuell nytelse!

Planter er dekorative, men gir også godt privatliv!

balkong personvern skjerm ideer stor planter boks vakre deco ideer

Til slutt vil vi nok en gang understreke hvor viktig det er å skjerme balkongen mot uønsket utsikt og vind. For bare med en personvernskjerm kan du gjøre balkongen koselig! Som et ekstra rom ute, bør du designe balkongen på riktig måte: Lag en koselig atmosfære med riktig personvernskjerm og gjør balkongen til ditt favorittsted i leiligheten!

En personvernskjerm kan få balkongplantene fantastisk ut

balkong personvern ideer uvanlige deco ideer fargede møbler

Personvernskjermer i tre gir balkongen et naturlig preg

balkong personvern skjerm ideer planter boks vakre balkong ideer

Grønn personvernskjermen i tre og dermed forskjønne den

ideer om beskyttelse av personvern balkong

Lag mer hygge med blomstrende balkongplanter

Personvernbeskyttelsesideer for balkonger som bruker balkongplanter funksjonelt

Balkongen forblir beskyttet mot vinden med en personvernskjerm

balkong personvern skjerm ideer bambus mat koselig balkong

balkong personvern ideer ny løsning fargede aksenter

ideer om beskyttelse av personvernet på balkongen gir ny stil

balkong personvern beskyttelse ideer små balkong ideer planter

balkong personvern skjerm ideer små balkong ideer

balkong personvern beskyttelse ideer liten balkong fe lys planter

balkong personvern skjerm ideer liten balkong fin avslapningsområde

balkong personvern beskyttelse ideer klatreplanter balkong planter

balkong personvern beskyttelse ideer planter moderne balkong møbler

personvernbeskyttelsesideer for balkonger skaper personvern

balkong personvern beskyttelse ideer personvern beskytte mange planter

balkong personvern beskyttelse ideer stolte balkong møbler stor balkong

balkong personvern skjerm ideer mange planter friske aksenter

balkong personvern skjerm ideer gardiner stripemønster hvite rottingmøbler

balkong personvern beskyttelse ideer fersk balkong design mange planter

balkong personvern ideer funksjonell løsning for å sette opp en stor balkong