Hvorfor bør du velge Resysta terrassebord?

Det ser ut som tre, det føles som det … men det er det ikke. Nei, det er ikke tre-plast WPC! Det er noe helt nytt: et fiberforsterket hybridmateriale kalt Resysta. En innovativ materialblanding av risskall, steinsalter og mineralolje, som er robust og miljøvennlig på samme tid og ikke følger modellen på noen måte. Men tvert imot! Resysta er et materiale av høy kvalitet som allerede har vist seg å være ekstremt holdbart og lett å ta vare på. Dette er et førsteklasses “Made in Germany” -produkt, som produsenten – Salamander Technische Kunststoffprofile GmbH gir minst 15 års garanti på.

Resysta er derfor også det perfekte byggematerialet for terrasser, men også for utemøbler, ulike gulvbelegg og til og med skipsdekk. Resysta forvandler det høye silikatinnholdet i risskallene til et helt vanntett og vannavvisende materiale, som er etterspurt etter velvære og våte områder som bassengomgivelser og til og med husfasader.

terrassebord resysta tropisk tre balkong design terrassemøbler

Hva gjør Resysta terrassebord så unikt?

Resysta terrassebord legges like enkelt som konvensjonelle brett og har det behagelige, varme utseendet på teak. Du kan nyte overflaten av høy kvalitet med god samvittighet, for ikke et eneste tre har falt for det. Og det gjør en stor forskjell for urskogene i Amazonia og Asia og derfor også for miljøet generelt.

Resystas optimale værbestandighet sikrer at terrassebordene ikke blir grå på grunn av UV -stråling og luft. Regn og snø kan ikke gjøre noe ille her heller, for Resysta tåler rett og slett ikke fuktighet i seg selv. Dekkbrett laget av dette materialet hovner ikke opp.

terrassebord resysta tropisk tre utendørs møbleringsbasseng

Selv om Resysta kan bearbeides på samme måte som ekte tre, har det fortsatt en betydelig fordel: Materialet er helt sklisikkert og splintrer ikke! Skjæret, frest, boret eller malt Resysta kan brukes i alle størrelser og fasonger. Ekstra omsorg er faktisk ikke nødvendig, men det kan forlenge materialets levetid enda mer. Det er best å bare bruke miljøvennlige Resysta -glasurer og lakker. Og disse er tilgjengelige i forskjellige teak -nyanser – avhengig av dine egne preferanser.

terrassebord resysta trebearbeiding boremaskin

Igjen de viktigste fordelene med Resysta terrassebord på et øyeblikk:

  • optimal værbestandighet
  • ekstrem letthet
  • lav ekspansjonskoeffisient
  • absolutt sklisikker og rivesikker
  • Resysta hovner ikke opp, splintrer eller råtner
  • Skadedyr og sopp har ingen sjanse
  • raskt og enkelt å legge
  • universelt anvendelig

terrassebord resysta the better wood pool lounge

Vår konklusjon:

Resysta terrassebord består av en innovativ, 100% trefri materialkomposisjon, som er den perfekte erstatningen for tropisk tre. Hver eneste beslutning til fordel for Resysta betyr mer oksygen, flere regnskoger, mer livskvalitet, fordi bare naturlige og fornybare råvarer brukes til produksjon av materialer. Det er ikke for ingenting at Resysta også kalles “det bedre treverket”. Denne gaven fra naturen, som er pakket med ekspertkunnskap, garanterer deg ikke bare førsteklasses kvalitet og bærekraftig komfort, men den skaper også alltid en koselig atmosfære hvor du kan føle deg bra.

Ta en titt her på de mange mulige applikasjonene du har med Resysta:

terrassebrett resysta nyskapende materiale byggemateriale hageideer